DOKISHOP

Izaberite najbolje: Jedinstveni parfemi za nju i njega

Popularni, posebni, jednostavno opojni… A kada dolaze u paru budite sigurni da slijede trenuci koji se pamte. Često se može čuti da su esencija ženstvenosti i muževnosti, s golemom dozom tajanstvenosti, ali nemoguće ih je ne primijetiti.

Apsolutno božanstveni parfemi za nju i njega. S njima se zasigurno ostavlja trag, onaj mirisni, ali i trag u sjećanju, jer ih krasi nesvakidašnji spoj mirisnih nota koje se trajno urezuju u pamćenje. Njihovu društvu nitko ne može odoljeti, jer znaju da će s njima zasigurno ostaviti dojam na svakoga pokraj koga prođu.

1.       Diane – parfemska voda za žene

„Ovako miriše ljubav!” nerijetko je prvi dojam koji Diane ostavlja. Mi bismo rekli: ljubav na prvi udisaj. Ne bismo pogriješili ni kada bismo rekli da je to ljubav na prvi pogled, jer bočica u kojoj se nalazi ova esencija ženstvenosti nalikuje na ljubavni napitak, a upravo tako i djeluje. Strastveni spoj nota kreira najljepšu parfemsku melodiju koja ne jenjava i ispunjava svaku priliku vašim novim osobnim mirisnim pečatom.

Gornje note: Diane kao prava dama ne otkriva baš sve svoje tajne… Note, one koje su poznate dovoljne su da se zauvijek zaljubite. Prvi su dojam gornje note svježine i iskričavosti bergamota i naranče koji vas uzimaju za ruku i vode u najljepši mediteranski vrt talijanske rivijere.

Srce parfema: Uskoro na površinu izlazi nježna i romantična strana Diane, srce parfemske vode, s buketom ruže i jasmina koji opijaju poput zavodljivog francuskog vina na večeri pod zvjezdanim nebom.

Osnovne note: Pod kožu se zatim uvlače osnovne note, puderasta toplina i tajnoviti zagrljaj u koji su ušuškani pačuli i vetiver, s nježnošću spajajući snagu i odvažnost.

Gdje kupiti i po kojoj cijeni: Diane parfemsku vodu za žene čitatelji portala net.hr mogu kupiti 50 % jeftinije na službenoj stranici.

Ocjena: 10/10

Za više informacija o Diane parfemskoj vodi za žene kliknite ovdje!

2.       Tynde – toaletna voda za muškarce

Tynde je esencija muževnosti, ali one kojoj nije potrebno nikakvo dokazivanje i neumjesna nametljivost da bi samopouzdano vladala svakim trenutkom. Oličenje je muškarca koji osvaja kompleksnim karakterom koji krije iza naizgled jednostavne vanjštine. Tynde daje slobodu i ne guši, ali je stalno prisutan i njegova snaga ne blijedi te ostavlja dojam onoga na koga se uvijek možete osloniti.

Gornje note: Ta priča satkana je od elegantnih aromatično-citrusnih nota grejpa i bergamota, poput onih kojima je obojen zrak koktel-večeri na terasi pariškog bara.

Srce parfema: Njegovo srce spoj je smirenosti lavande, britkosti papra i samouvjerene posebnosti kardamoma.

Osnovne note: U sebi krije i osnovne note maglovite mistične šume cedra i snage vetivera.

Gdje kupiti i po kojoj cijeni: Tynde toaletnu vodu za muškarce čitatelji portala net.hr mogu ugrabiti na popustu koji je u tijeku na službenoj stranici.

Ocjena: 9,87/10

Za više informacija o Tynde toaletnoj vodi za muškarce kliknite ovdje!

Zaključak

Pamtite najljepše životne trenutke po najljepšim mirisnim notama. S Diane i Tynde slijedi nezaboravno stvaranje najdivnijih uspomena, a budući da se mogu nositi u svakoj prilici, nesumnjivo će ih biti mnogo. Stoga napravite mjesta u svojoj kozmetičkoj torbici i zagrlite najbolje trenutke koji tek dolaze.

Dostupni su na službenoj stranici DokiShop trgovine koja je relativno mlad brand, ali brand s vizijom. Nastoji revolucionirati online kupnju i učiniti je zabavnom, uzbudljivom te dostupnom za svakoga.

Predstavlja mjesto gdje su kupci uvijek na prvom mjestu, zbog čega se ponuda svakodnevno proširuje kako bi se zadovoljili svačiji ukusi.

Svojim sigurnim i pouzdanim poslovanjem kontinuirano bilježi porast novih korisnika. Usto, statistike pokazuju da se čak 93 % kupaca vraća, što je dovoljan dokaz povezanosti DokiShop branda sa svojim kupcima. Također, pokazuju što ljudi misle o brandu čiji proizvodi čine našu svakodnevicu lakšom, a život ispunjenim.

>>> KLIKNITE OVDJE za Diane parfemsku vodu za žene

>>> KLIKNITE OVDJE za Tynde toaletnu vodu za muškarce

Povratak na Net.hr