Suvremeni kongresni centar u srcu Dubrovnika

Kongresni turizam i poslovna događanja u jadranskim hotelima zadnjih par godina postala su must-have svake bolje poslovne i znanstvene manifestacije. Dubrovnik, kao perjanica hrvatskog turizma, apsolutno je dominantna destinacija u odabiru lokacije za poslovna događanja, kongrese i konferencije najrazličitijih namjena.

Dubrovački hotel Lero omiljeno je odredište brojnih gostiju poslovnog i kongresnog turizma. Kroz svoje dugogodišnje djelovanje istaknuo se kao siguran partner svim gostima koji poslovno posjećuju Dubrovnik, a istodobno savršena i baza za one goste koji su došli na odmor s ciljem istraživanja povijesnih znamenitosti Starog grada i uživanja u dodatnim sadržajima hotela.

Besprijekorna usluga zaposlenika vidljiva je kroz sve aktivnosti i sadržaje hotela. Dizajn interijera, sofisticirana oprema i savršena panorama dovoljan su razlog za odabir Hotela Lero za tailor-made poslovne događaje, manje kongrese i konferencije.

Sama destinacija idealna je za održavanje sastanaka i manjih konferencija koje mogu ugostiti događanja do 140 sudionika ovisno o preferencijama organizatora. Konferencijsko hotelsko osoblje osigurat će organizatorima najvišu razinu profesionalne usluge, a višenamjenska konferencijska dvorana s najnovijom AV tehnologijom pruža najprikladniju uslugu za svaku vrstu okupljanja. Profesionalan i predan tim omogućit će Vam vrhunsku uslugu i dostupnost svih sadržaja moderno uređene konferencijske dvorane.

Hotel raspolaže s kongresnim kapacitetom do 140 sudionika. Moderno uređen hotelski prostor omogućava prostore za projekcije, izložbe, primanja ili druge vrste svečanosti i okupljanja u službi većeg ili manjeg poslovnog skupa. Prikaz različitih sadržaja na velikom projekcijskom platnu uz projektore za svaku namjenu daje snažan doživljaj projekcije i eventa.

Moderna multifunkcionalna dvorana s odgovarajućom tehničkom opremom, dnevnim svjetlom i mogućim pauzama za kavu uz naš bazen, profesionalni pristup i pozornost do najmanjih detalja je ono što pružano našim gostima kako bi ostvarili uspješnu suradnju.

LOKACIJA

Smješten samo 15 minuta hoda od Starog grada (1.2km), dubrovački Hotel Lero nudi jedinstveni doživljaj. Idealna lokacija blizu centra grada je sigurno i trajno odredište za širok spektar poslovnih prilika.

USLUGE

  • grupni izleti i privatne ture u Dubrovniku i okolici
  • dnevni izleti u obližnje regije bogate kulturne baštine i povijesne gradove u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini
  • posebni transfer, rent-a-car, skuter, brod
  • usluga kemijskog čišćenja
  • usluga pranja odjeće
  • 24-satna posluga u sobi
  • usluge prijevoza
  • usluge rent a car-a
  • organizirani izleti

 

Kontaktirajte nas kako bi Vas upoznali s ponudom i na najbolji mogući način uveli u priču doživljaja dubrovačkog Hotela Lero.

Za više informacija posjetite nas na našoj web stranici.

REZERVACIJE:

T: +385 20 341 435
F: +385 20 332 123
sales@hotel-lero.hr

Povratak na Net.hr