PROMO

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo zašto je važno naučiti sve o novcu i pritom osvojiti vrijedne nagrade

Više od 1400 mladih iz cijele Hrvatske sudjelovalo je dosad u edukativnom kvizu „Pametno sa svojim novcem“.  Uključi se i ti, nauči i osvoji iPhone

Svaki se dan suočavamo s brojnim odlukama. Većina ih je jednostavna, poput onih “Što ću ručati? ili „Što ću danas obući?”, no postoje i one složenije: “Koliko novca mogu potrošiti za kupnju hrane ili kupnju cipela?”, „Mogu li si priuštiti taj odlazak u kazalište?“.

Mudrost upravljanja novcem bitna je za pojedinca, ali i za cijelu obitelj i društvo. Važno je naučiti upravljati novcem, kako novac ne bi upravljao nama.  Nažalost, mnogo ljudi ne zna upravljati vlastitim financijama. Roditelji ih možda nisu dovoljno uključivali u razgovore o novcu i financijama, a većina škola i fakulteta dosad nije imala predmete koji se bave ovom važnom vještinom koju svladavamo tijekom cijeloga života.

Nagradni natječaj

Tu prazninu nastoji popuniti Štedopis i to edukativnim nagradnim natječajem “Pametno sa svojim novcem” koji ulazi u novi krug.

Svrha online edukativnog programa „Pametno sa svojim novcem“ je poticanje financijske pismenosti mladih kreiranjem sadržaja u kojima pojedinci stječu financijska znanja o svojim pravima i obvezama, uče upravljati osobnim i obiteljskim financijama te uviđaju nužnost štednje za sigurniju financijsku budućnost. A dok uče, mladi imaju priliku sudjelovanjem u natječaju osvojiti i vrijedne nagrade mobitele iPhone.

Edukativni nagradni natječaj „Pametno sa svojim novcem“ traje do 31. listopada 2016., a do kraja nagradnog natječaja dijeli se još 4 iPhone 6S/SE, a svaki nagradni krug traje tjedan dana. Uključite se u nagradni natječaj OVDJE.

Dosad je u natječaju sudjelovalo više od 1400 mladih iz cijele Hrvatske koji su rado učili kako voditi osobni proračun, štedjeti, kako biti odgovoran sa svojim novcem, a dobili su i brojne druge praktične savjete koji su važni za svakog građanina, bez obzira koliko mu je godina.

Dobitnica prvoga kruga nagradnog natječaja „Pametno sa svojim novcem“ je Bojana Hižman iz Zagreba koja je osvojila iPhone 6s SpaceGray.

Pravila nagradnog natječaja pročitajte OVDJE. Sretno svima!

Štedopis caffe

Uz nagradni natječaj, Štedopis organizira i edukativno-zabavne kvizove o osobnim financijama za učenike srednjih škola u Splitu, Rijeci i Zagrebu – Štedopis caffe jesen  2016. 

Sudjelovanje na Štedopis caffeu je besplatno, a sudionici mogu osvojiti i vrijedne nagradne – pobjednička ekipa putuje u Gardaland! Prijavite se za Štedopis caffe u Splitu, koji će se održati 11. listopada od 19.30 do 21.00 sati u Caffe bar Academia, Ruđera Boškovića 27 te za Štedopis caffe u Rijeci koji je zakazan za 14. listopada.

Povratak na Net.hr