PROMO

Jedinstven glazbeno-vizualni događaj u Hrvatsku donosi Hi-Fi sustav vrijedan 500.000 eura

Too Loud Fest jedinstven je festival dobre glazbe i još boljeg zvuka i slike. Održava se u Zagrebu 24. i 25. studenog, a posjetitelje očekuje multimedijalni spektakl i bogat program.

Kako zvuči glazba na vrhunskom Hi-Fi sustavu vrijednom više od 500.000 eura? Možda vam se čini da nećete nikad doznati, no varate se – u Zagreb upravo stiže jedan takav sustav. Bit će to najskuplji Hi-Fi sustav ikad izložen u Hrvatskoj, a svi posjetitelji Too Loud Festa moći će uživati u glazbi iz “druge dimenzije”.

Too Loud Fest jedinstven je festival dobre glazbe i još boljeg zvuka i slike, namijenjen ljubiteljima glazbe, filma, modernog dizajna i novih tehnologija te svima koji žele podići kvalitetu življenja u vlastitom domu. Održat će se u Zagrebu, 24. i 25. studenog na nekoliko lokacija, a središnji audio-video show odvijat će se u DoubleTree by Hilton Hotelu Zagreb.

Ideja Too Loud Festa je kroz multimediju, prezentacije, koncerte i izložbe, prezentirati glazbu, kvalitetan zvuk i video na razini koju većina ljudi do sad nije mogla doživjeti. Festival je uvršten u kalendar najvećih i najpoznatijih svjetskih audio/video događaja, što Zagreb stavlja uz bok Las Vegasu, Tokiju, Münchenu, Los Angelesu, Denveru i drugima.

ŠTO ĆE POSJETITELJI MOĆI DOŽIVJETI

Posjetitelje očekuje obilje dobre glazbe, koncerti, projekcije, mnogobrojne premijere, radionice te veliki završni party u The Garden Breweryju. Dolazak na Too Loud Fest potvrdilo je više od 30 renomiranih domaćih i stranih izlagača audio i video opreme.

Sony, LG, Bang & Olufsen, Yamaha, Technics, Sonus faber, KEF, Dali, NAD, Tannoy, Harman Kardon, McIntosh, samo su neki od svjetski poznatih brendova čije ćete proizvode moći vidjeti i čuti. Na Too Loud Festu sudjelovat će i brojni distributeri nosača zvuka koji su za posjetitelje pripremili vinile i CD-e po posebnim, promotivnim cijenama.

Entuzijast vrhunskog zvuka i organizator Too Loud Festa, Nebojša Uglješić, napominje kako je događaj namijenjen svima, a cilj festivala je jednostavan – upoznati ljude s vrhunskom kvalitetom zvuka i slike te pritom pružiti dobru zabavu.

“Glazba i film su univerzalni jezici, opće mjesto u našoj kulturi, a kad jednom stanete pred vrhunske uređaje za reprodukciju, doživjet ćete ih kao nikad do sad. Jamčimo svim posjetiteljima da će se naježiti sa svakim tonom i kadrom koji će čuti i vidjeti na Too Loud Festu”, rekao je Uglješić.

DIZAJNERSKA IZLOŽBA

Uoči i za vrijeme trajanja festivala, u Oris Kući arhitekture, organiziran je Too Loud Audio Design, izložba dizajnerskih audio proizvoda koje potpisuju poznati svjetski dizajneri poput Rossa Lovegrovea, Jakoba Jensena, Livia Cucuzze, Simona Daviesa i drugih. Ova izložba pruža posjetiteljima da se po prvi put u Hrvatskoj upoznaju s vrhunskim dizajnom audio uređaja na jednom mjestu.

EKSKLUZIVNE PREMIJERE, PROJEKCIJE I NAGRADE 

Na Too Loud Festu posjetitelji će moći osvojiti gramofon, zvučnike, slušalice, glazbena box izdanja i još mnoge druge vrijedne stvari.

Kupovinom ulaznice, posjetitelji su pozvani i u Kaptol Boutique Cinema na ekskluzivnu projekciju filma “Boa – Live In Tvornica”. Riječ je o prvom hrvatskom koncertu snimljenom u 4K UHD tehnici. Osim koncerta, na festivalu će se premijerno predstaviti nove tehnologije i postignuća za kućnu zabavu i uživanje u glazbi i multimediji.

Ulaznice su dostupne putem Entrio sustava i iznose 25 kuna za jedan dan i 40 kuna za dva dana festivala. Mogu se kupiti i na dane festivala na blagajni DoubleTree by Hilton hotela te na Entrio prodajnim mjestima.

5 RAZLOGA ZAŠTO POSJETITI TOO LOUD FEST:

  1. Too Loud Fest jedinstven je festival koji se po prvi put organizira u Hrvatskoj
  2. Posjetitelji će moći čuti kako zvuči Hi-Fi sustav vrijedan 500.000 eura
  3. Više od 30 europskih izlagača predstavit će vrhunske audio i video proizvode
  4. Ekskluzivne premijere, kino projekcije, koncerti i veliki završni party u The Garden Brewery
  5. Za cijenu ulaznice od 25 kuna, posjetitelji mogu osvojiti vrijedne nagrade

 

DETALJAN PROGRAM, LOKACIJE I POPIS IZLAGAČA, PROVJERITE NA WEB STRANICI: http://tooloud.co/tlf2017/

Povratak na Net.hr