Germania

Germania daje najveće tečajeve: Osijek 2.40, Maribor 1.55, Larne 1.40

Nigdje nećete naći veće tečajeve!

Tri para s najvećim tečajevima poklon je koji ti Germania Sport kladionica daje i danas, a sve kako bi nagradila sve svoje vjerne igrače. Ovog petka, kada ponovno započinje ciklus nacionalnih liga, donosimo ti lijepa tri tečaja iz Hrvatske, Slovenije i Sjeverne Irske. Spomenuti tečajevi mogu se mijenjati, ali niti u jednom trenutku neće ići ispod razine najvećih na cijelom tržištu!

Dobra zabave uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germania Sport kladionice, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Ako imaš račun na germaniasport.hr, provjeri ga svakog ponedjeljka, jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedjeljak postaje tvoj sretan dan uz Happy Monday Bonus.

HAJDUK – OSIJEK (20:30h) DVOJKA 2.40

Istina, utakmica između Evertona i Tottenhama sigurno će biti najbolja u danu, ali ova između Hajduka i Osijeka sigurno će biti najpraćenija u Lijepoj našoj. Očekujemo, ni više ni manje, nego spektakl! Osijek sanja prvenstvo, Hajduku trebaju bodovi za Europu, Bjelica ide kod Tramezzanija kojeg je već jednom pobijedio, ali Talijan ovog puta u svojim redovima ima Marka Livaju. Bit će svega, sigurno i dobrog nogometa, a na pobjedu gostiju iz Osijeka, koji uistinu više nemaju prava na pogrešku, dajemo poklon tečaj od 2.40. Ne propustiti, kao ni ovaj susret večeras!

ALUMINIJ – MARIBOR (16:45h) DVOJKA 1.55

U Sloveniji se igra dvoboj dvije ekipe s dijametralno suprotnih strana ljestvice tamošnjeg prvenstva. I dok se domaći Aluminij žestoko bori za egzistenciju, budući da su predzadnji, gostujući Maribor igra za naslov, a tu je – složit ćete se, ipak veći ključ za motivaciju. Upravo smo i mi računali s time te smo na slavlje gostiju, kojim bi nastavili borbu za titulu s Olimpijom, dali najveći tečaj na tržištu od čak 1.55.

LARNE – WARRENPOINT (21:00h) JEDINICA 1.40

Slična situacija kao u Sloveniji čeka nas i u Sjevernoj Irskoj. Domaći Larne mora osigurati plasman u fazu koja donosi borbu za titulu ondašnje NIFL Premiership lige, dok su gosti ‘osigurali’ put u fazu za opstanak te im ni pobjeda niti ikakav rezultat večeras može pomoći da posebno promjene svoju situaciju. U tom svjetlu, naš tečaj na pobjedu domaćeg, puno motiviranijeg Larnea, od 1.40, uistinu čini kao idealan za ući pobjednički i dobitnički u vikend.

Germania je spremila veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrirane igrače. Informacije o detaljima pronađite OVDJE.

 

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.

Povratak na Net.hr