PROMO

DOBRA PRILIKA IZ HRVATSKOG TELEKOMA: Flat tarifa za poduzetnike Imam sve+ sada samo 169 kuna

Pametni telefon i tarifni paket već su odavno mnogo više od komunikacijskog uređaja i poslovnog troška. Oni su nezamjenljivi poslovni partneri. A u poslovne partnere moramo se pouzdati i u svakom trenutku znati što nam zapravo daju za ono što plaćamo. Upravo su takvi partneri Lumia 950 XL i HT-ova tarifa Imam sve+.

Za samo 169 kuna mjesečno u promotivnom razdoblju Imam sve+ poslovna tarifa uključuje neograničene razgovore sa svim zaposlenicima u kompaniji, uz najveću brzinu i najveću pokrivenost, kao i neograničene razgovore unutar cijele HT mreže. Za razliku od nekih drugih sličnih tarifa, Imam sve+ dolazi s čak 5000 minuta razgovora u drugim mrežama, neograničeni brojem SMS-ova i 2 GB prometa na brzini od 150 Mbit/s u HT-ovoj najbržoj 4G mreži.

Uz tarifu Imam sve+ dolazi i vrhunski uređaj Lumia 950 XL, pravi digitalni poslovni partner s 5,7-inčnim zaslonom, impresivne rezolucije 1440×2560 piksela, munjevitog četverojezgrenog procesora, s čak 3GB RAM-a i 32 GB unutarnje memorije.

Dodatna prednost HT-ove Imam sve+ tarife je cloud storage, skladištenje podataka na HT-ovim serverima, što omogućuje korištenje usluga sa svakog uređaja, uz potpunu sigurnost svih poslovnih dokumenata. Ako vam se nije uvijek lako snaći u mnoštvu tarifa, s Imam sve+ stvar je jednostavna: to je trenutačno najpovoljnija poslovna flat tarifa za poduzetnike.

Više informacija pronađite u HT webshopu.

Povratak na Net.hr