PROMO

Za cijeli program Peugeot lakih dostavnih vozila, uz Peugeot financiranje kupac dobiva na poklon besplatni servisni paket i produljeno jamstvo u trajanju od 60 mjeseci/100 000 km

Novi Peugeot Expert Furgon lansiran je na hrvatskom tržištu i tako se pridržio se ostatku game lakih gospodarskih vozila Peugeot na kojima je u tijeku posebna prodajna akcija.

Posebna akcijska ponuda po modelu 33%-33%-33% u trajanju je od 24 mjeseca, uz fiksnu godišnju kamatnu stopu u HRK od 0 % prilikom kupnje na leasing uz Peugeot Financiranje.

Kupci za novi Peugeot Expert Furgon plaćaju 33% iznosa na početku financiranja, 33% po isteku 12 mjeseci te preostalih 33% nakon 24 mjeseca uz 0 % kamatnu stopu.

Novi Peugeot EXPERT: korak ispred svog vremena

Novi Peugeot EXPERT dio je obnovljene ponude i razvoja komercijalnog položaja Marke na tržištu gospodarskih vozila.

Novi prepoznatljivi elementi dizajna PEUGEOT daju mu snažan i privlačan karakter, izražavajući robusnost i suvremenost.

Izrađen je na sasvim novoj bazi te se odlikuje svim prednostima modularne platforme EMP2 kao što su kompaktnost, smanjena masa, učinkoviti motori s emisijom CO₂ od 133 g/km i kvaliteta. U segment uvodi inovativnu opremu kao što su automatska klizna bočna vrata, modularnost kabine uz Moduwork, Active Safety Brake, kamera za vožnju unatrag s funkcijom VisioPark, navigacijski sustav 3D povezan s internetom.

Novi Peugeot EXPERT odlikuje se najvećom nosivošću od 1400 kg te se nudi u tri duljine, od jedinstvene izvedbe Compact od samo 4,60 m pa sve do duljine 5,30 m. Taj je furgon posebno prilagođen kretanju po gradu, zahvaljujući visini od samo 1,90 m. Kada je riječ o sigurnosti, valja naglasiti da je u svojoj kategoriji dosegao visoku razinu, odnosno da je dobio 5 zvjezdica na testiranjima Euro NCAP.

Novi Peugeot EXPERT u svakom je pogledu korak ispred svog vremena! Premijerno je predstavljen na Salonu u Birminghamu 2016.

 

Povratak na Net.hr