Promo

25 stipendija za studente Zagrebačkog sveučilišta povodom 25 godina tvrtke Tokić

Dobrodošla obnova studentskih domova u Zagrebu je primorala mnoge studente da privremeno koriste usluge privatnog smještaja značajno podižući njihove mjesečne troškove. Dio studenata je ostvario pravo na subvenciju troškova smještaja u iznosu od 400 kn mjesečno, što je  djelomično olakšala ovaj teret. Ipak, ovaj iznos ne pokriva u potpunosti troškove smještaja.

Povodom 25 godina postojanja tvrtka Tokić d.o.o. stipendirati će 25 studenata jednokratnom isplatom u iznosu od 1000 kn za studente koji u natječaju Studentskog centra nisu ostvarili pravo na smještaj u dom.  Na ovaj način želi se studentima olakšati razdoblje do završetka obnove domova. Projekt će se realizirati u suradnji sa Studentskim centrom Sveučilišta u Zagrebu

Natječaj za dodjelu stipendija otvoren je od 2. do 10. listopada 2015. Na natječaj se mogu prijaviti svi studenti koji su sudjelovali u natječaju te nisu ostvarili pravo smještaja u studentski dom, đački dom ili hostel Industrogradnje (subvencija se ne smatra pravom na smještaj, tako da se svi studenti s ostvarenim pravom na subvenciju do useljenja u dom  također mogu prijaviti na natječaj).

Uvjeti da bi prijava na natječaj bila valjana su sljedeći:

  • Student je sudjelovao u natječaju Studentskog centra te nije ostvario pravo na smještaj (Studentski dom, Đački dom, Hostel Industrogradnja)
  • Student je redovit tj. nema zaostajanja u studiju
  • Student je ispunio svoje podatke i točno odgovorio na pitanja sadržana u prijavi na natječaj na sljedećoj poveznici

PRIJAVA
Osim kriterija sudjelovanja u natječaju Studentskog centra i redovitosti studija u obzir će se uzimati i socijalni status studenata te izvrsnost na studiju.

Rezultati natječaja bit će objavljeni do 17.10.2015.

Pozivamo sve studente koji nisu ostvarili pravo smještaja da se prijave!

Povratak na Net.hr