VIDEO: Seve, je li vidiš ovo? Hrvat spektakularnim potezom bacio publiku u trans

Vaterpolisti Juga su u 4. kolu skupine B Lige prvaka u svom Gružu bili bolji od jakog mađarskog Szolnokija s 11-9 (4-3, 1-2, 4-1, 2-3). Potez utakmice pripao je hrvatskom reprezentativcu Paulu Obradoviću, koji je pred kraj treće četvrtine fenomenalnim udarcem oduševio publiku.

Dubrovački Jug je i dalje neporažen u Ligi prvaka. Ovoga puta, Jug je bio bolji od mađarskog Szolnokija 11:9, te su tako Dubrovčani ostali neporaženi u skupini B ovog najelitnijeg svjetskog klupskog vaterpolo natjecanja.

Najbolji potez na utakmici djelo je sjajnog Paola Obradovića. Obradović se ljetos vratio u redove Juga, za koji je potpisao ugovor na tri godine. I sada oduševljava dubrovačku publiku.

Naime, jedan od naših najboljih vaterpolista je pred kraj treće četvrtine postigao fantastičan gol s kojim je digao publiku na noge. Obradović je majstorskom ‘šraubom’ sa šest metara probio obrambeni zid Mađara i bacio publiku u trans.

Tko zna, možda bi tako u trans bacio i poznatu pjevačku zvijezdu Severinu. Naime, Obradović je prije godinu i pol za jedan hrvatski medij kazao kako bi u liftu volio zaglaviti upravo sa popularnom Seve. Ako je sa ženama kakav je u bazenu, onda Obradović “zna posao”…

Povratak na Net.hr