Na vruću Latinu pao je Nole, a kontinent će biti ponosan!

Osvajala je Paragvajka Leryn Franco (29) medalje na natjecanjima ljepote, no niti jednu, barem ne relevantnu, nije osvojila na nekom atletskom natjecanju.

Bacačica koplja koja također radi kao fotomodel i TV-voditeljica bila je treća na Južnoameričkom prvenstvu 2007. godine i to je njezin najveći sportski uspjeh. Na Svjetskim prvenstvima i Olimpijskim igrama plijenila je pažnju samo izgledom.

U Ateni je 2004. godine zauzela 42., a u Pekingu četiri godine kasnije tek 51. mjesto. Ipak, paragvajska se rekorderka (56.18 metara) trenutačno žestoko priprema za svoj treći nastup na Olimpijskim igrama, onima u Londonu, te najavljuje da će učiniti sve kako bi svoju domovinu, kao i cijeli kontinent odnosno cijelu Panameriku, učinila ponosnom.

“Morate također biti svjesni da je sama kvalifikacija na Olimpijske igre za mene ravna medalji”, realno je ipak zaključila 29-godišnjakinja, poznata kao bivša djevojka paragvajskog napadača dortmundske Borussije Lucasa Barriosa.

Još je Paragvajka poznatija po traču da je prije četiri godine u Pekingu zavela srbijanskog tenisača, danas najboljeg na svijetu, Novaka Đokovića.

Povratak na Net.hr