Koncert povodom proslave 20. rođendana zbora Zagrepčanke i dečki

shimmer fallback

U koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, 2. lipnja u 11 sati započet će velika, jubilarna proslava 20. rođendana zbora Zagrepčanke i dečki.

29.5.2013.
9:42
Play logo

Koncertom pod nazivom 'Na kraju tunela, točkica bijela', koji će se održati pod visokim pokroviteljstvom predsjednika RH Ive Josipovića, te uz potporu Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Grada Zagreba, članovi plesnog zbora svim posjetiteljima – malim i velikim, pokazat će da nada u bolje sutra zbilja postoji.

Uz plesni zbor čije su pjesme u protekle dvije godine osvojile sam vrh ljestvice Dječje TV (Jabuka TV) nastupit će i plesači Cro Dance-a, La dance-a, te Dječji zagrebački gitarski orkestar, a pridružit će im se i miljenica dječje publike, Ivana Radovniković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Plesni zbor 'Zagrepčanke i dečki' trenutno broji više od 150 aktivnih članova – djece predškolske i školske dobi. Kroz umjetnički i odgojni rad s mladima, kroz bavljenje vrijednim i edukativnim sadržajima, kroz koncerte i TV nastupe, uvjereni smo da činimo značajan pomak u stvaranju kulture i običaja, te stvaranju bolje odgojenih i tolerantnijih mladih ljudi, sklonih dobroti, ljubavi, miru i nenasilnom rješavanju svojih problema u užoj i široj zajednici", kazala je Lana Marinović, voditeljica zbora.

Play logo

"Zagrepčanke i dečki su zaljubljeni u pjesmu i ples, pjevanje uz gitaru te klasični ples i u poeziju. Kod nas ćete među ostalima upoznati Enolu koja u trećoj godini govori poeziju i zna četrnaest pjesmica napamet. Vitomiru koja je skoro u četvrtoj godini, a kao od šale recitira malo teže pjesmice, Laru koja nema ni tri godina, ali već ima blistavu glumačku karijeru, najfotogeničnija je cura na svijetu", ponosno nabraja Lana Marinović, žena čije je vrijeme podređeno ovoj djeci. S njima redovito pleše, pjeva, svira...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karte može nabaviti na blagajni koncertne dvorane Lisinski po cijeni od 40, 60 ili 100 kn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo