Deset načina kako da vaša kupaonica uvijek bude čista

shimmer fallback

Nehigijenski je imati prljavu kupaonicu, osim toga itekako se možete osramotiti ako imate nenajavljene goste koji u jednom trenutku zatraže da otiđu u tu vašu prostoriju u domu.

20.1.2013.
12:06
Play logo

Održavanje čistoće u kupaonici ne samo da će vam pomoći da to područje zadovoljava higijenske uvjete, već će vam omogućiti da izbjegnete sumanuto čišćenje kad prljavština akumulira.

Evo popisa savjeta koji će vam pomoći da vaša kupaonica uvijek bude čista:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Bez obzira na veličinu vaše kupaonice, u njoj držite samo ono što vam je potrebno na dnevnoj bazi. Višak kojekakvih stvari koje duže vrijeme skladištite u kupaonici doprinosi neurednom dojmu.

2. Riješite se praznih boca šampona, krema, starih pasta za zube, potrošenih bočica parfema bez da se vežete za njih misleći kako vam jednog dana za nešto mogu poslužiti.

3. Temeljito ispirite WC nakon svake upotrebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. Držite ispod umivaonika sredstvo za dezinfekciju i krpice za čišćenje i očistite time temeljito WC barem jednom tjedno, sjedalo, poklopac, donji dio...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. Sredstvo za čišćenje poprskajte i po umivaoniku te isperite i obrišite, ako to napravite dva puta tjedno spriječit ćete da se nakupi veća količina kamenca i prljavštine.

6. Ne dopustite da se ostaci sapunice natalože u tuš kabini ili kadi. Nakon kupanja dobro isperite kadu toplom vodom. Površinu kao i pločice na zidovima možete nježno obrisati mekanom krpom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

7. Ako u vašoj kupaonici slavina nije ispravna te curi voda iz nje ili vodokotlić ili imate problema s kanalizacijskim cijevima, zamijenite to odmah.

8. Ako u kupaonici imate prozor - otvarajte ga svakodnevno tako da u prostoriju ulazi svježi zrak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

9. Imajte kantu za smeće u kupaonici tako da u nju možete odlagati tampone, vaticu, konac za čišćenje zuba, prezervative, itd. Nemojte dopustiti da se smeće nagomila, praznite ga svakodnevno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

10. Bilo bi dobro u kupaonici imati ispušni ventilator i neki osvježavajući miris.

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo