Kakav preobražaj prvakinje: ‘Pretvorila sam se u…!’

Olimpijska pobjednica u skoku u vis Ana Čičerova otkrila je u razgovoru za ruski R-Sport da je napunila baterije i da je ponovno gladna treninga i natjecanja…

Nakon što je na Olimpijskim igrama u Londonu ove godine osvojila zlatnu medalju 30-godišnja atletičarka praktički nije nastupala, već se radije posvetila odmoru. Ruskinja je otkrila kako se posljednjih mjeseci u potpunosti posvetila obitelji.

“Sretna sam što sam imala vremena fokusirati se na dijete i ostatak obitelji. Inače, imam vrlo malo vremena za njih, ali sad sam uživala. Iz atletičarke sam se pretvorila u mamu, kćer i suprugu. Sada ponovno osjećam adrenalin. Možda nije posve ispravno što nisam radila ništa, ali ionako sam odlučila preskočiti dvoransku sezonu ove zime, a do ljeta ću biti u dobroj formi”, rekla je Čičerova kojoj će glavni cilj u 2013. godini biti obrana naslova svjetske prvakinje i to pred domaćom publikom u Moskvi.

Na tom bi joj putu glavna prepreka mogla biti hrvatska rekorderka Blanka Vlašić koja se nakon borbe s ozljedom Ahilove tetive ove zime vraća atletici.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr