Play ponuda

MAGIČAN BROJ KOJI ĆE OBILJEŽITI SIJEČANJ 2018: / Obratite pozornost na njega, sprema vam se puno iznenađenja

Image
4.1.2018.
13:42
Play ponuda

Okej, 13. dan mjeseca siječnja ne pada u petak nego u subotu. No praznovjerni nikako ne mogu odahnuti jer ova 2018. ima čak dva petka 13. – u travnju i srpnju. Broj koji je kroz povijest došao na tako loš glas, u novo vrijeme zapravo ima mnogo više pozitivnih asocijacija. Evo i super razloga zbog kojih ćete već na početku godine naprosto početi obožavati broj 13.

Dolazi nova sezona hit teen serije

Potkraj ožujka 2018. kreće druga sezona Netflixove tinejdžerske hit serije 13 Reasons Why, čija je koproducentica 25-godišnja Selena Gomez. Dramska serija (u prvoj sezoni imala je 13 epizoda) snimljena je prema istoimenom bestseleru Jaya Ashera. Radnja se događa u izmišljenom gradu Crestmontu, a sve se vrti oko lika Hannah Baker (Katherine Langford) i 13 kaseta koje je ostavila za sobom nakon svog samoubojstva. Kao glumačka pojačanja druge sezone u seriju dolaze i neki novi klinci poput Anne Winters i Bryce Cassa. Dok ne počne nova sezona, vrijeme prikratite soundtrackom serije – pjesmom „Only you“ Selene Gomez.

Zagrizite u super ručak za 13 kn

shimmer fallback
shimmer fallback

Mnogi će se iznenaditi da za 13 kn mogu nešto konkretno i pojesti – u restoranu. A upravo se to može u svim restoranima McDonald'sa jer samo tamo vrijedi pravilo 1+1=13 kn. To, ukratko, znači da ćete omiljeni hamburger, cheeseburger, chickenburger ili Snack Wrap dobiti uz male krumpiriće i sve to platiti samo 13 kn. To je ujedno i odlična prilika za sve obožavatelje sireva da isprobaju i novi McDonald's hit : Tasty Cheese. Dakle, matematika je jasna: omiljeni sendvič + mali krumpirići = 13 kn za gastro užitak.

McDonald's -ovih top 5 ovog siječnja:

 1. NOVO! Tasty Cheese - okusite novu dimenziju cheddar sira sa sočnim odreskom, Tasty umakom i svježom salatom
 2. Cheeseburger - Jeste li za sočan sendvič s kosanim odreskom od goveđeg mesa u finom pecivu te kriškom topljenog sira?
 3. Chickenburger – U finom pecivu čeka vas ukusni kosani pileći odrezak, kristal salata i slatki Chilli umak.
 4. Hamburger – Nema sira, ali ima sočnog kosanog odreska od 100% goveđeg mesa, finog peciva, ketchupa, umaka sa senfom, sitno sjeckanog luka i kiselih krastavaca
 5. Snack Wrap – Vrhunski gastro zamotuljak krije pileći odrezak, svježu salatu, sir, kečap i majonezu.

Dobra reputacija Taylor Swift se nastavlja

Obožavatelji lika i djela američke kantautorice – i jedine pjevačice koja tvrdi da je 13 njezin sretan broj - Taylor Swift došli su na svoje. Upravo su u prodaju krenule karte za njezinu svjetsku turneju „Reputation“. Najbliže nama bit će njezin koncert u Londonu na Wembley stadionu, a najjeftinija karta trenutno košta 669 kn. Taylor Swift, koja je 13. prosinca proslavila 28 rođendan, najveći glazbeni spektakl u sklopu turneje Reputation namjerava, naravno, održati u petak, 13.srpnja u Philadelphiji.

Kome je još broj 13 razlog za feštu

shimmer fallback
shimmer fallback

Oni koji su rođeni 13. u mjesecu, na taj dan tulumare najjače. Pa, unaprijed, sretan rođendan:

 • Orlando Bloom, 13.1.1977.
 • Patrick Dempsey, 13.1.1966.
 • Robbie Williams, 13.2.1974.
 • Kat Dennings, 13.6.1986..
 • Robert Pattinson, 13.5.1986.
 • Mary-Kate i Ashley Olsen, 13.3.1986.


shimmer fallback
shimmer fallback

Producirano u radionici TG Studija, Telegramove in-house agencije za nativni marketing, u suradnji s partnerom McDonald's i po najvišim uredničkim standardima Telegram Medije.

Play ponuda
Play ponuda