Beskrajna ljubav

ŽIVOT PIŠE ČUDNE PRIČE: Borila se da dobije skrbništvo nad sinom, a onda joj je vratio

Ingeborg McIntosh brinula je o Jordanu još dok je bio beba i četiri se godine borila za skrbništvo s obzirom da je njegova biološka majka željela da bude smješten u obitelji Afroamerikanaca. Naposljetku je ipak dobila skrbništvo, a Jordan joj je nakon 20 godina spasio život.

“Kada sam ga prvi put uzela u naručje, bila je to ljubav na prvi pogled”, kaže Ingeborg za Little Things. “On je bio dio obitelji, bez obzira na sve”.

Više od dva desetljeća kasnije, Ingeborg se razboljela i bila joj je potrebna transplantacija bubrega. Tada je Jordan, bez njezinog znanja, otišao na testiranje kako bi provjerio kompatibilnost. Ispostavilo se da može biti donor.

“To je najmanje što sam mogao učiniti za nju s obzirom na sve ono što je ona učinila za mene”, rekao je Jordan koji je bio odlučan u svojoj namjeri unatoč tome što se Ingeborg protivila tome da bude izložen invazivnom kirurškom zahvatu.

“Želio sam joj vratiti barem dio onoga što je ona sve pružila meni dok sam bio dijete i pokazati joj koliko sam zahvalan na svemu”, dodaje Jordan.

Povratak na Net.hr