JAKO VRUĆA GODINA

‘ŽELIM SKINUTI TERET FINANCIJA S VRATA I POSVETITI SE MEDICINI’: Prodaje nevinost da bi platila godinu na faksu

Dok se neki studenti zadužuju ili rade nemoguće poslove kako bi financirali svoj studij, jedna djevojka je do novca odlučila doći drugim putem – bitno drugačijim putem.

Poznata samo kao “Ariana”, ova 20-godišnjakinja koristi usluge stranice Cinderella Escorts. Odnosno, ona je na toj stranici stavila svoju nevinost na aukciju.

Početna cijena? Ako imate viška barem 150.000 eura, možete se uključiti i pomoći “Ariani” da studira u inozemstvu, plati školarinu i sve “druge račune”.


Evo što ona ima za reći:

“Mnogi studenti imaju problem tijekom studija jer se moraju nositi s višestrukim problemima. Morate raditi, kako biste platili svoje obrazovanje. Želim preseliti u drugu zemlju za moj studij medicine. Sveučilište će biti vrlo skupo, a i najam stana će biti visok. Zamišljam da će život u drugoj zemlji će biti vrlo težak, zato želim skinuti financijski teret s vrata i posvetiti se studiju medicine”.

“Ariana” priznaje da je ključni faktor za njenu odluku bilo to što “ne može pronaći ljubav”.

Vjerojatno je mislila: “Nisam uspjela naći nikoga superbogatog da se zaljubim u njega”.

“Ja sam samostalna žena i mogu učiniti sve što želim. Vjerujte mi, dugo sam razmišljala i teško sam donijela ovu odluku. Dugo sam se nadala da ću pronaći veliku ljubav, ali nije uspjelo”, piše.

Svaka čast, “Ariana”. Želimo ti da ostvariš svoj cilj i postaneš jedna vrlo seksi liječnica.

Povratak na Net.hr