OSTAO ŠOKIRAN

ZAISTA NEOBIČNI PRIZOR: Iako izgleda kao da konj želi ući u autobus, samo je pomagao unesrećenome

Policajac koji se izgubio ostao je zbunjen nakon što je ‘iza ugla’ naišao na prizor konja koji izgleda kao da se želi ukrcati na autobus parkiran u jednoj londonskoj ulici.

Policajac Simon Crowcroft na Twitteru je objavio fotografiju konja koji nosi neonski žuti prsluk dok mu se glava nalazi u unutrašnjosti autobusa na kat parkiranog uz pločnik.

“Konj jutros ulazi u autobus u Islingtonu”, napisao je.

Crowcroft je za lokalni Islington Gazette rekao da je na neobični prizor naletio nakon što je pogrešno skrenuo. Ubrzo se ispostavilo da je riječ o policijskom konju koji je pomagao čovjeku koji se srušio u autobusu.

“Zapravo sam se izgubio kad sam naišao na ovoj čudni prizoru konja koji djeluje kao da ulazi u autobus. To je bila vrlo neobična slika, a ja uvijek imam mobitel pri ruci zbog prirode mog posla”, rekao je. “Nije se moglo vidjeti ništa u autobusu, jer je veliki konj priječio pogled. Ali bilo je očito da policajac na konju pomaže na licu mjesta”.

Gradska policija je na Twitteru čestitala na konju po imenu Invictor zbog njegove uloge u pomaganju putniku koji se srušio.

“Policijski konj Invictor pokazuje da je timski igrač i priskočio je u pomoć policajcu Danu Smithu, koji je pomagao osobi koja se srušila u autobusu”, napisali su.

Čovjek kojem je pozlilo zbrinut je na licu mjesta, ali je iz predostrožnosti odveden i u bolnicu.

Crowcroft je sretan što je čovjek spašen, ali i što su njegove fotografije pomogle svratiti pažnju na rad policije.

“Bio je to dobar ishod jer je čovjek OK, a ja sam sretan što se slike dijele jer ističu ulogu koju policija igra u pomaganju zajednici, što često može proći nezapaženo”, rekao je.

Povratak na Net.hr