SUZE BORCA

VJEČNA LJUBAV: Iako je znao da boluje od leukemije, boksač ju je oženio i na grobu oplakao

Sara Selim Dib, supruga australskog boksačkog prvaka Billiya Diba, preminula je od posljedica leukemije. Imala je samo 21 godinu. Njezin suprug, Billy zanijemio je od tuge na sahrani koja je uslijedila samo 8 tjedana nakon što joj je dijagnosticirano smrtonosno oboljenje.

Tek par dana kasnije, Dib se od supruge oprostio nježnim postom na društvenoj mreži, uz koji je dodao fotografiju iz zajedničke riznice ljubavi koju je ovaj par nekoć gajio jedan prema drugome.

biliisara

 

“Bogu pripadamo, Bogu se i vraćamo. Sara Selim Dib, moja najbolja prijateljica, moja duša, moje sve, moj anđeo, zauvijek”, napisao je boksač slomljenog srca.

billisara

Sara i Billy u braku su bili samo 6 tjedana. Vjenčali su se nakon što je Sari dijagnosticirana smrtonosna bolest. Do zadnje gu se trena nadali čudu.

“Ako imate nekoga posebnoga u životu, nastojte svaki dan pokazati svoju ljubav i zahvalnost, jer već sutra može biti prekasno”, napisao je na svojoj stranici Billy Dib.

bilipost

Uoči rastanka sa Sarom, Billy je podijelio još jedan emotivan post svim ljubiteljima boksa, koji ga prate na njegovoj službenoj FB stranici.

“Saru su voljeli i mladi i stari. Uvijek je ljude spajala. Činila je tako za života, ali i u smrti”, napisao je 30-godišnjak. Billy Dib profesionalni je boksač i nositelj je titule svjetskog prvaka. Imao je 39 borbi, od kojih je  u 36 bio pobjednik. Jedina bitka u kojoj je zadobio težak udarac, bitka je za život voljene Sare.

Povratak na Net.hr