SVI VOJNICI STALI UZ NJEGA

UTRKA SA ŽIVOTOM: Chase je dobričina koja pomaže drugima, unatoč vlastitoj bolesti

Chase Simmons rođen je sa sistemskom mistocistozom. Ukratko, stvaraju mu se lezije na kostima i drugim organima. Liječnici mu nisu prognozirali dugačak život, ali ih je sve iznenadio. Iako je teško bolestan, radi za dobrobit drugih, u američkoj vojsci.

Chase je stručnjak za bihevioralnu psihologiju i u američkoj je vojsci radio sa vojnicima koji su imali poteškoća sa uključivanjem u civilni život, nakon povratka sa bojišnice.

Kada je nastradao u prometnoj nesreći, ta vijest nije prošla neopaženo. Njegovoj su majci počele stizati poruke vojnika kojima je pomogao. Svi su željeli znati kako je Chase. Njegove su ga kolege posjetile u bolnici, a mama i rodbina otkrile su koliko je on bio posvećen drugima. Ljudi su im pričali kako je po cijele noći bio budan, na telefonu, razgovarajući sa onima koji su u krizi.

Baš kao i do sada, Chase, koji je preko noći postao potpuni invalid, uspio je preživjeti. Međutim, kako bi došao kući njegova je obitelj morala napraviti velike preinake, a to košta.

Pokrenuli su GoFundMe stranicu, kako bi prikupili dovoljno novca za njegov povratak kući. Do sada su uspjeli prikupiti oko 5 tisuća dolara. “Chase je divna osoba koja je cijeli svoj život posvetila pomažući drugima”, napisali su o njemu njegovi najbliži.

Povratak na Net.hr