UMRLA OD INFARKTA

TRAGIČAN KRAJ MAJKE DVOJE DJECE: ‘Patila je od tinitusa i zbog toga svaki dan šmrkala kokain i pila pola boce vina’

Claire Fielding (34), majka dvoje djece, umrla je od srčanog udara nakon što je 14 godina svakodnevno šmrkala kokain i pila pola boce vina zbog teškog oblika tinitusa.

Tinitus je stručni izraz za zujanje u glavi ili u ušima bez postojanja izvora zvuka. Tragedija se dogodila u srpnju prošle godine u njezinom domu u Greater Manchesteru, piše Daily Mail.

Istraga je utvrdila kako je svakodnevno šmrkala četiri grama kokaina i pila pola boce vina kako bi ublažila bolest. Kobnog dana je viđena kako stepenicama silazi iz svog stana. Usnice su joj bile plave, nije mogla disati, ali je uspjela svom partneru reći da pozove hitnu pomoć. Prevezena je Royal Bolton bolnicu, ali je liječnici nisu mogli spasiti.

claire-fielding2

 

Njezin partner s kojim je bila 17 godina u vezi, James Goodyear, je izjavio kako joj se stanje sa sluhom u posljednje vrijeme pogoršalo.

Imala je problema i s napadima panike te disanjem. Još prije se u dva ili tri navrata borila da dođe do zraka.

 

“Sve je to dovelo do toga da je redovito pila pola boce vina tijekom noći. Patila je od tinitusa, a to ju je smirivalo jer zujanje u ušima nije prestajalo”, kazao je.

Dodao je i kako je znao za njezinu ovisnost o kokainu, ali nije znao u kojoj mjeri.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr