Prizor za pamćenje

SVI SVATOVI SU PLAKALI: Otac i očuh zajedno otpratili mladu do oltara

Kada je jedan par angažirao fotografkinju Deliu D. Blackburn da fotografira njihovo vjenčanje, nije mogla ni naslutiti kakvim će prizorima svjedočiti, a vjerojatno se najmanje nadala tome da će glavne zvijezde biti mladenkini otac i očuh (ne, nisu se potukli).

Njih dvojica napravili su nešto što je rasplakalo stotine tisuća ljudi širom svijeta. Fotografije s vjenčanja Brittany Peck na Internetu je podijelilo više od 400 tisuća ljudi, a lajkalo ih je skoro milijun. Iste je, uz popratnu priču, na svojem profilu objavila i fotografkinja.

“Mladenkin otac Todd Bachman doveo je Brittany do mjesta s kojeg su trebali krenuti prema oltaru. Odjednom je prekinuo ceremoniju i totalno zbunio svatove, a onda im je natjerao suze na oči.

Naime, otišao je do očuha svoje kćeri, ispružio ruku i svoju šaku stavio u njegovu. Odveo ga je do Brittany kako bi je zajedno odveli do oltara. Nitko od uzvanika nije mogao zadržati suze pa čak ni ja. Obitelji će nam biti onakve kakvima ih mi učinimo. Podredite ih svojoj djeci, a ne svom egu. Čestitam Toddu što je svojoj kćeri pokazao što je to prava ljubav”, zaključila je fotografkinja.

 

Mashable/Magazin.hr

Povratak na Net.hr