Vrući začin seksu

PRIČAJ MI PRLJAVO: “9 najopakijih stvari koje mi je dečko rekao – i koje su me napalile”

Prljavi govor nije za svakoga. No može biti itekako opaki začin seksualnom životu.

Naravno, sve ovisi o vezi – prostote se mogu shvatiti i kao vrijeđanje pa čak i ponižavanje. No mogu biti i izraz animalne požude, koja će zauzvrat napaliti partnera.

Kolumnistica  Thoughtcataloga  Adrienne West otkriva 9 najopakijih stvari koje joj je dečko ikad rekao – i zbog kojih je poludjela od želje.

“Svrši, svrši za mene je**na droljo”

cura, seksi,Došli smo doma, pripiti, nakon vrućeg provoda u klubu. Oboje smo bili toliko napaljeni da smo se skinuli čim smo ušli i seksali smo se na stepenicama (što je prilično zanemareno mjesto). Kako mi je to rekao doživjela sam jedan od najsnažnijih orgazama u životu. I ne, nemam namjeru ovdje pričati kako je on inače divan dečko, kako nije mizoginik. Seks je umjetnost i par može raditi što got želi. Seks nije odraz karaktera i stavova.

“Dugo sam maštao o tome kako te ševim”

To mi je rekao prvi put kad smo se seksali. Bila sam strahovito nervozna i osjećala se ranjivo jer mi se zaista sviđao. Ta rečenica, ne samo da je seksi i da me prebacila u raspoloženje, nego je ujedno utješna i podigla mi je samopouzdanje.

“Tako si je**no seksi”

neobicanseksTo je standard, i uvijek me ‘pokrene’. Čini li me to taštom? Pa, nije ništa samodopadnije nego kao kad frajeru kažeš koliko se velik čini dok je u tebi.

“Želim te gledati kako svršavaš”

seksTo je bilo slatko. Rekao je to dok je držao ruku oko mog vrata, pa to nije bila namjera da zvuči slatko, ali meni se tako činilo. Upravo to mi je ulilo dovoljno povjerenja u njega se mogu prepustiti tako divljem seksu.

“Ne mogu se obuzdati kad sam s tobom”

Ima li išta što bi me zadovoljilo više od spoznaje da ga toliko napaljujem da gubi kontrolu? Meni ne. To sam shvatila kao vrhunski kompliment.

“Pu*i ga”

skidanje1Dečko je izvadio svoj ponos dok smo gledali TV. Ovo je bio njegov nježan način da zatraži oralni seks. Meni je to bilo tako seksi. Bilo nam je dosadno, i čemu okolišati.

“Tako si zločesta cura”

portrait of vampire girl with red sucker
portrait of vampire girl with red sucker

Bila sam na koljenima, oralno ga zadovoljavala i on je trljao svog veseljka o moje lice. Rekao je to sa tako zadovoljnim smješkom Bila sam uzbuđena što ga mogu tako usrećiti. Toliko sam se napalila da sam se smjesta ustala, došla na kravete i rekla mu da me treba poševiti.

“U zrakoplovnoj sam luci punoj ljudi i grozno sam napaljen”

žena, seks, libido, masturbacijaNismo bili zajedno, ali ja sam bila u krevetu. Bio je na putu i cijelu noć sam mu slala seksi SMS-ove, znajući da će ih dobiti u avionu. Napaljuje me to što mogu napaliti frajeram a on ne može ništa npraviti po tom pitanju

“Dobra cura”

seks, predigra, parNije važno kada ili koliko puta to kaže, ali svaki put je seksi. Ako to kaže tijekom seksa, doživim orgazam. Ako kaže nakom, spremna sam za iduću rundu. Ne znam zašto, ali ove dvije riječi me

Thoughtcatalog.com/Magazin.hr

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr