Iako zna da bi mu supruga bila shrvana kada bi saznala za preljub, želi se naći s frajerom s kojim je spavao

Jedan 29-godišnjak obratio se Sunovoj seks-kolumnistici Deidre jer je zbunjen oko svoje seksualnosti.

"Mislio sam da sam heteroseksualac sve dok se nisam seksao s poznanikom biseksualcem", naslovio je svoje pismo kolumnistici.

Objasnio je kako se prije dvije godine oženio za najbolju djevojku na svijetu. Nedavno mu se javio stari prijatelj koji je gej i koji ga je naučio da bude otvoreniji oko seksualnosti.

"Otišli smo na roštilj i zapodjenuo sam razgovor s jednim tipom koji vodi lokalni bar. Jako je glasan oko svoje biseksualnosti i izgledao je jako seksi u uskim crnim hlačama. Flertali smo i spavali na otvorenom. Iako je kišilo, nikad nisam doživio bolji seks", priznao je 29-godišnjak.

Želi se još jednom 'spetljati' s njim i misli da je to obostrano. "Moja bi supruga bila slomljena da sazna za preljub", zaključio je.

'Biseksualnost nije izlika za preljub'

"Zbog svog novog seksualnog identiteta osjećaš se poput djeteta u dućanu sa slatkišima, no biseksualnosti nije izlika za preljub, a usputni seks trenutno je još rizičniji zbog pandemije koronavirusa", poručila mu je kolumnistica.

Savjetovala mu je i da promisli što dugoročno želi i kakav će to utjecaj imati na ženu koju voli. "Tip s kojim si se spetljao je promiskuitetan i vrlo vjerojatno će od tebe tražiti samo seks", zaključila je Deidre.