Lažni sjaj

PLAYBOYEVA ZEČICA OTKRILA ŠOKANTNU ISTINU: ‘U vili je vladao strah i bila sam očajna’

Holly Madison, bivša Playboyeva zečica, sada je sretna majka i supruga, a izdala je i drugu knjigu pod nazivom The Vegas Diaries u kojoj iznosi ozbiljne optužbe vezane za vrijeme koje je provela u vili  Hugha Hefnera.

U intervjuu za magazin People rekla je kako je zapravo bila u jako teškoj poziciji kada je bila prva djevojka Hugha Hefnera.

“Bila je to neprestana borba koja je trajala sedam godina. Trudila sam se javnosti prikazati kako je ondje sve sjajno i prelijepo, a u stvari sam bila očajna“, ispričala je Madison.


“U vili je sve podređeno lagodnom životu, ali morate se ponašati po određenim pravilima. Nisam bila sretna što sam morala živjeti kao klon. U vili sam izgubila samopouzdanje. Svi su manipulirali jedni drugima kako bi održali svoj status”, tvrdi plavuša.

“Vladala je ogromna konkurencija među djevojkama. Naučila sam s kime se trebam, a s kime ne trebam natjecati. U vili je vladao strah. Da mogu opet proživjeti to razdoblje definitivno bih bila još uplašenija. Malo puta sam ustala i zauzela se za svoja prava”, priznaje Holly.

 

Povratak na Net.hr