PUKNUO JOJ FILM

ODREKLA SE SVEGA I OTIŠLA ŽIVJETI U DŽUNGLU: Blogerica dane provodi gola i ne brije dlačice. Ljudi se zgražaju: ‘Odvratna si!’

‘Nisam brijala dlačice, bojila kosu ni šminkala se više od šest mjeseci. Osjećam se slobodnije nego ikad u životu.’

Freelee the Banana Girl (37) popularna je blogerica, veganka i YouTuberica iz Australije koja je napustila sve ono što se među običnim pukom smatra normalnim i počela živjeti u džungli. Svojim pratiteljima redovito daje uvid u svoje nove životne navike. Tvrdi kako je, osim što joj se život znatno poboljšao, uštedjela i tisuće dolara.

Kako izgleda jedan dan u džungli

YouTuberica trenutačno živi u kolibi u južnoameričkoj džungli sa svojim partnerom. Ondje uzgajaju svoje voće, sami si kroje prostirke na kojima leže i žive minimalističkim stilom. Blogerica se odrekla sve kozmetike (britvica, šampona i šminke), čime je uštedjela gotovo 25.000 kuna u manje od 12 mjeseci.

U jednom od videa koje objavljuje na svom YouTube kanalu, Freelee je pokazala kako izgleda jedan njezin dan u džungli. Kad se ujutro probudi i izađe iz šatora, najprije kreće u vožnju biciklom, onda se tušira ispod tuša koji je postavljen blizu jednog drveta.

Potom uživa u voću nangki, koje raste na njihovu posjedu. Odlazi po vodu na potok, a za ručak su na meniju banane i papaje.

MALO DRUGAČIJI MEDENI MJESEC: Nakon vjenčanja kupili školski bus, pretvorili ga u kuću na kotačima pa krenuli u avanturu

Preko noći napravila rez u životu

“Prije 11 godina promijenila sam ime u Freelee jer slobodu smatram nečim najsvetijim u životu”, napisala je blogerica nedavno na Instagramu. “Od tada sam se oslobodila robovlasničkog rada od 9 do 17 sati i preselila se u džunglu. Većinu dana provodim gola, slobodna od odjeće koja ograničava. Hranim se uglavnom organskim voćem i povrćem koje pokupim s posjeda. Tuširam se monsunskim kišama i pijem iz netaknutih potoka. Odrekla sam se nezdravog života i pronašla mir.”

“Nisam brijala dlačice, bojila kosu ni šminkala se više od šest mjeseci. Osjećam se slobodnije nego ikad u životu. Ali ovo nije nasumična sreća. I vi možete stvoriti ovakvu slobodu za sebe, a ja sam ovdje da vas inspiriram”, poručila je Freelee, koja je svjesna kako njezin način života mnogi smatraju čudnim, ali “biti čudak je moja specijalnost”, zaključuje.

“Ne bojte se biti drukčiji. Trebate se bojati biti isti kao svi drugi. Vi ste ograničena ponuda”, ohrabruje YouTuberica svoje fanove. I ona je odlučila promijeniti život preko noći. Jednog je jutra ustala i, dok se spremala za posao, odlučila napraviti rez.

Potaknula rasprave zbog dlačica

“Iscrpljivao me rad od 9 do 17. Buđenje uz alarm, spremanje više od sat vremena za ograničavajući posao, šminkanje da bih se uklopila, hodanje u visokim potpeticama i lažno smješkanje ljudima. Bilo mi je dosta provoditi svoj život na način da se netko drugi bogati na mojim leđima. Što je najgore, bilo mi je dosadno. Željela sam osjetiti nešto vrijedno u životu”, priča Freelee. “Toga sam jutra odlučila prestati biti rob. Ubrzo sam otkrila veganstvo i svoju istinsku strast u životu.”

Blogerica je potaknula žustre rasprave nakon što je pokazala svoje dlakave noge i pazuhe. “Nema više rezova, oteklina, osipa i gubljenja vremena na vrući vosak i bolne depilacije. Najbolje je od svega to što se osjećam snažno kada kao žena mogu prigrliti sve svoje dlačice i ne obazirati se na mišljenje ispranih mozgova”, rekla je, a to se nije svidjelo svima pa su je izrešetali kritikama i poručili joj da je odvratna.

“U čudnom svijetu živimo. Bila sam iznenađena i razočarana tolikom količinom negativnih komentara muškaraca na moje dlakave pazuhe. Ovo JEST problem spolova. Podsjetimo se da muškarci imaju dlake ispod pazuha i ne osjećaju pritisak da ih moraju uklanjati”, zaključila je Freelee.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr