Vremena je sve manje

NISU OVO OČEKIVALI: Posvojili četvero siročadi, a sada im je hitno potrebna pomoć

Lisa i Gene Lumpkins iz Georgetowna imali su dobar život. Bili su financijski uspješni. Imali su dvoje prekrasne djece. No, shvatili su kako im nešto nedostaje. Tada su u svoj lagodan način života odlučili uključiti četvero siročadi iz Kine. Svako od njih je dijete s posebnim potrebama.

Jedno od djece koje su Lisa i Gene posvojili je i djevojčica Aubrey. Ne samo da Aubrey ima cerebralnu paralizu, nego ju je biološka majka zanemarivala i zlostavljla, a jednom ju je čak pokušala i ugušiti, piše Little Things.

Kada ju je nova obitelj okružila ljubavlju, Aubrey nije mogla biti sretnija. No, priča je dobila neočekivani obrat.

Jednoga dana, Lisina prijateljica i volonterka u sirotištu objavila je na Facebooku fotografiju djevojke koja je bila siroče. Lisa, njezini prijatelji i obitelj primijetili su nevjerojatnu sličnost te djevojke s malenom Aubrey.

Nema puno vremena, traže pomoć

Lisa je osjetila potrebu da naprave DNK test, što su i učinili. Pokazalo se kako je siroče s fotografije Aubreyina sestra.

Obitelj Lumpkins je otkrila kako 13-godišnjakinja, koju su nazvali Avery, također boluje od cerebralne paralize.

Lisa je očajnički tražila način da posvoje i Avery kako bi spojila sestre, ali obitelj se našla u financijskoj stisci jer su za posvajanje četvero djece trebali u prosjeku izdvojiti oko 33.000 dolara.

Problem je i u tome što je moraju posvojiti prije kolovoza 2016. godine jer će tada morati napustiti sirotište. Naime, u Kini djeca koja napune 14 godina moraju napustiti sirotište, ali više ne mogu napustiti zemlju. ‘Bace’ ih na ulicu da se brinu sami o sebi, pa mnoge djevojke završe u lancu prostitucije.

Obitelj nema mnogo vremena, pa su odlučili potražiti pomoć kako bi spasili djevojčicu i spojili sestre.

Povratak na Net.hr