NEVJEROJATNA PRIČA

NAJBOLJE PRIJATELJICE NAKON OSAM GODINA DOZNALE DA SU SESTRE: Govorili im da su jako slične, no problem su bili papiri…

Roditelji su imali devetero djece, no bili su prisiljeni dati dvije djevojčice na posvajanje jer nisu mogli priuštiti uzdržavanje velike obitelji

Najbolje prijateljice koje su godinama radile zajedno šokirale su se kada su otkrile da su zapravo – sestre.

Julia Tinetti (31) i Cassandra Madison (32) upoznale su se 2013. dok su radile u bradu u New Havenu. Nisu ni slutile da bi mogle biti u rodu, sve dok im neznanci nisu počeli ukazivati na sličnost.

“Julia je primijetila dominikansku zastavu na mojoj ruci i rekla je kako je od tamo posvojena. Zaustavila sam ju kako bih joj rekla da sam i ja od tamo posvojena. Postale smo prijateljice, počele nositi sličnu odjeću i zabavljale smo se dok smo svima govorile da smo ‘sestre'”, ispričala je Cassandra za Good Morning America.

Postale su najbolje prijateljice, a osam godina nisu shvaćale da su zapravo sestre. Budući da su se naslušale komentara o sličnosti, počele su se pitati jesu li doista u krvnom srodstvu, no njihovi papiri za posvojenje nisu se nimalo podudarali. Mjesto rođenja, prezimena i ime majke je bilo drugačije.

Cassandra je saznala da ima sestru kada je posjetila svoje biološke roditelje u Dominikanskoj republici. Otkrili su joj da su imali devetero djece, tri dječaka i šest djevojčica, no bili su prisiljeni dati nju i Juliju na posvajanje jer nisu mogli priuštiti uzdržavanje velike obitelji.

Djevojke su tada odlučile napraviti DNK test, a njihove su sumnje ubrzo potvrđene.

“Sestre smo! Ista mama, isti tata! Dvije djevojke koje rade zajedno su zapravo sestre! Volim te, blizanko”, napisala je Cassandra na Facebooku.

Povratak na Net.hr