Ljubav ne poznaje prepreke

‘MY GIRL’: Učenik pozvao svoju djevojku na maturalnu zabavu preslatkom obradom

Dolazak svibnja, uz duže dane i cvjetanje svuda oko nas, za učenike završnih razreda srednjih škola znači još dvije stvari – skoru maturu i maturalnu zabavu, piše Little Things.

Za ovo drugo planiraju odjeću, gdje će ići, te najvažnije – sa kime će ići.

POSEBNA PROSLAVA: Djed organizirao maturalnu večer za teško bolesnu unuku

Maturalna je zabava važna noć. U njoj ćete uživati sa svim svojim prijateljima, a moguće i s voljenom osobom. Ako se sjećate svoje maturalne zabave, sigurno vam je u najboljem sjećanju ostala osoba s kojom ste bili.

Pozivi na maturalnu zabavu postaju česti u ovo doba godine. Dečki (ali i cure) smišljaju razne načine kako da pozovu nekoga tko im je poseban. Mnogi od tih emocionalnih poziva uključuju prekrasne rukom rađene pozivnice i puno cvijeća, ali jedan je srednjoškolac odlučio pomoći si pjesmom.

Zajedno odrasli, zajedno na maturalnu

Eli Kerr upoznao je Megan Schchiedler kad mu je bilo samo tri mjeseca, i odrasli su zajedno. Imaju jako posebno prijateljstvo, i odnos, koji se razvijao godinama, unatoč nekim preprekama. Oni oboje imaju Downov sindrom, ali duboko vole jedno drugo. Sada, na kraju srednje škole, Eli je želio pitati Megan hoće li ići s njim na zabavu, i točno je znao kako.

Uz pomoć školskog zbora, otpjevao je svojoj djevojci njihovu omiljenu pjesmu ‘My Girl‘!

Pogledajte video da vidite kako Megan reagira kada vidi Elija s cvijećem u ruci.

Povratak na Net.hr