MUKE NESTAŠNE UČITELJICE / 'U školi su našli moje 18+ fotke, učenik me pljesnuo po guzi, a njegov tata mi priredio šou'

Image

Bivša učiteljica je objasnila kako su roditelji učenika često ostajali spuštenih vilica kada bi je upoznali osobno jer nisu očekivali seks bombu

17.1.2022.
15:26

Courtney Tillia radila je kao učiteljica prije nego što je prešla na karijeru modela za odrasle na OnlyFansu, a sada se prisjetila kako bi roditelji učenika često bili šokirani njezinim izgledom kada bi je osobno upoznali.

Pojavljujući se u podcastu Inside OnlyFans, Courtney je otkrila da je u svom najboljem mjesecu zaradila 80.000 funti na popularnoj 18+ platformi. Također je rekla da su njezini kolege učitelji jednom pronašli njezine kompromitirajuće fotografije kada se tek ufuravala u manekenskoj industriji.

Kasnije u epizodi podcasta, Courtney je priznala da je imala neugodne susrete s roditeljima svojih učenika. Manekenku su pitali je li se ikada družila s njima, na što je ona odgovorila: "Apsolutno ne".

“Imam neke smiješne priče o tome kada bih dolazila na sastanke i slično, jer sam radila s djecom s posebnim potrebama, zbog čega sam imala sastanke cijelo vrijeme”, rekla je.

Izgubljeni u prijevodu

Courtney je objasnila kako su roditelji često ostajali spuštenih vilica kada bi je upoznali osobno, s obzirom na to da bi prvo razgovarala s njima preko telefona. Razumljivo, posebno su zaintrigirani bili očevi.

OnlyFans zvijezda prisjetila se jednog posebnog susreta kada je bijesni otac sudjelovao u bizarnoj izvedbi usmjerenoj izravno na nju.

Image
'GLEDAJU ME BIVŠI UČENICI I KOLEGE' /

Predavala vjeronauk, a onda osjetila pravi poziv: Bujna učiteljica masno je unovčila ovo bogomdano tijelo

Image
'GLEDAJU ME BIVŠI UČENICI I KOLEGE' /

Predavala vjeronauk, a onda osjetila pravi poziv: Bujna učiteljica masno je unovčila ovo bogomdano tijelo

“Najbolja priča ikad: bila sam na sastanku i imali smo dosta teških trenutaka s tim učenikom, tako da su svi okružni dužnosnici bili tamo, doista puno velikana na tom sastanku. Tata je govorio samo španjolski, pa smo čekali da prođe prevoditeljica. On ustane za stolom i počne se udarati po gu*ici. Ono, baš je bio pukao", prisjetila se.

"Ravnatelj me gleda kao: 'Što se događa na ovom sastanku?’, a tata i dalje mlatara. Vidim kako se prevoditeljičino lice zacrvenjelo i ona zavuče lice u košulju i kaže: 'Pa tata ti je htio reći kako si zaslužila da te njegov sin udari'", završila je bizarnu priču bivša učiteljica.

Courtney je objasnila da taj incident nije imao nikakve veze s njezinom karijerom na OnlyFansu, koju u to vrijeme još nije bila ni započela. Umjesto toga, radilo se o djetetovim poteškoćama u učenju, što je rezultiralo time da ju je jednog dana učenik doista udario po stražnjici.

Pritisnuta pitanjem je li se netko od njezinih bivših učenika u međuvremenu pretplatio na njezin OnlyFans račun, Courtney je tvrdila da "nema pojma", prenosi Daily Star.

BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec