Dao sve što je imao

MODERNA BAJKA: Smrzavali se na stanici, beskućnik im dao deku, a oni mu iz zahvalnosti pronašli posao

Nakon partya, mladom paru pobjegao je zadnji vlak. Beskućnik im je ponudio sve što je imao – deku i jaknu. No i oni su mu se odužili…

Charlotte Ellis i njen dečko Taylor Walden nakon večeri provoda, u ledenoj noći 4. siječnja propustili su zadnji vlak kući. Dok se par 22-godišnjaka smrzavao na klupici i Londonu čekajući prvu jutarnju liniju koja je dolazila za četiri sata, prišao im je beskućnik Joey i ponudio im svoju jaknu i deku, prenosi Daily Mail.

NIJE OKLIJEVAO NI SEKUNDE: Nećete vjerovati što je učinio kad je ugledao beskućnika

Toliko ih je dirnula njegova darežljivost da su ga pozvali kod sebe doma u Essex. Joey je u samo pet dana našao posao, i ima krov nad glavom, objasnila u dirljivom podužem postu.

“Joey je najdivnija, najbrižnija osoba koju smo ikad upoznali i imalo smo sreću da i mi jednim dijelom možemo pomoći da se makne s ceste

Ponekad, sve što je potredno da nekome posvetiš malo vremena”, piše Charlotte, opisujući kako su počeli ćaskati nakon što im je Joey dao svoju deku.

“Odmah sam se uvukla pod deku i zahvalila se Joeyju. Taylor me samo pogledao”, kaže Charlotte.

“Nakon što smo Taylor i ja sjedili s Joeyem i čekali naš vlak, bilo je nešto kod njega što je djelovalo tako iskreno da ga nisam mogla ostaviti bez pomoći. Nitko ne zaslužuje biti vani u takvim uvjetima” kaže Ellis i dodaje: “Ne kažem da biste nužno trebali vjerovati svakom koga upoznate na svakom koraku, ali kome biste trebali vjerovati” pita se.

Nisu htjeli otići sa stanice dok Joey nije pristao otići s njima. “Svi su mislili da smo ludi, ali čim su upoznali Joeya, zavoljeli su ga.

Uz pomoć prijatelja, odjenuli su Joeya u novo odjeću, ošišali ga, dali mu mobitel…

Joey je uz roku od pet dana našao posao – radi s njihovim prijateljem u velikoj vrtlarskoj tvrtci.

Povratak na Net.hr