PA, OSTALA BI ZAPAMĆENA

MLADENKA POLUDJELA NA MLAĐU SESTRU: ‘Ovo nije haljina, to je nešto za spavaću sobu’

‘Trebala mi je biti djeveruša, a onda mi je pokazala u čemu misli doći na svadbu’, ljutita je BUDUĆA mladenka

Na Facebook stranici specijaliziranoj za   zgražanja nad vjenčanicama, svadbama i svime vezanime uz vjenčanje, oglasila se bijesna mladenka, bijesna na  svoju sestru.  I ne, nije u pitanju pomahnitala mladenka koja bijesni zbog nebitne sitnice,

“Vjenčanje mi je za osam dana, a još u siječnju sam rekla mlađoj sestri da si odabere neku mornarski plavu haljinu s cvjetovima. Danas mi je rekla da ju nije naručila, ali da joj se sviđa ovo“, napisala je mladenka, objavljujući sliku, uvjetno rečeno haljine. Sudeći prema slici riječ je o haljini Fashion Nove. 

Pokušala ju urazumiti, ali nije išlo

Mladenka je pokušala urazumiti sestru, ali uzalud.

“Rekla sam joj da to nije primjerena haljina za vjenčanje, osobito ne za djeveruše te da ako mi pokušava natuknuti da mi ne želi biti djeveruša  neka to i kaže. Tako je odustala od toga da bude djeveruša, a čini mi se da i dalje misli kako će i dalje biti samnom na djevojačkoj i sudjelovati u svemu što rade djeveruše. Sori, ali tako neće ići“, zaključila je mladenka, prenosi Mirror.

 

‘Da mi netko u tome dođe, poslala bih ju doma’

Komentatori su jednoglasno na strani mladenke, samo ostaje pitanje planira li sestrica i dalje na svadbu doći u haljini.

„Svatko tko bi odjenuo ovu haljinu na svadbu, ovakva kakva je, samo želi zqasjeniti mladenku i izgledati jeftino. Ali ako mladenki to ne smeta, samo naprijed, budite droljasti i uživajte u zabavi“, jedan je od komentara.

Dosta komentatora ističe kako je haljina simpatična, ali primjerena za izlazak , uz neki dodatak ispod, a nipošto za svadbu.

 

No bilo je i onih koji u haljini vide tek naperlitarno donje rublje.

 

„Ovome je mjesto u spavaćoj sobi. Kad bi se pojavila na moje vjenčanje u negližeu, poslala bi te doma da se naspavaš“ rekla je jedna. „Prekrasno rublje. Nije primjereno za ništa izvan kuće, osim možda zabave za bazen i to samo ako planiraš cijelo vrijeme piti a ne plivati“, dodala je druga.

 

Povratak na Net.hr