O tome bruji Srbija

MA KOJA SAPUNICA?! Snaha se seksala sa svekrom i rodila mu djecu

U jednom negotinskom selu pretežno gastarbajterskom kao prvi susjedi žive otac i sin. Sin ima djecu i njegov otac, iz drugog braka, također ima potomke. I to ne bi bilo ništa čudno da očeva i sinovljeva djeca nisu – rođena braća. Ali po majci.

Sve je počelo prije nekoliko godina kada se sin oženio i u kuću doveo suprugu. Svadba je, pričaju mještani, bila velika i bogata. Prava gastarbajterska jer svi članovi te familije rade u inozemstvu. Nekoliko mjeseci nakon svadbe žena je rodila zdravog dječaka. Muž se vratio u inozemstvo te je namjeravao ženu i sina dovesti kad dijete malo poraste.

Međutim, onda se se dogodio zaplet, poput onih iz sapunica.

Dok je suprug radio u inozemstvu, snaha se zbližila sa svekrom. Po selu se pričalo kako su njih dvoje u vezi, ali je u tu priču malo tko vjerovao. Žena je ubrzo podnijela zahtjev za razvod braka i počela živjeti sa svekrom. Sin se, kada je to čuo, vratio iz inozemstva.

Odlučila se za svekra

“Supruga mu je, jednostavno, kazala da ga više ne voli i da je zaljubljena u njegovog oca. Svašta se tu događalo. Otac i sin su se svađali, proklinjali, prijetili…. Ali žena nije odustajala, i na kraju se sve okončalo razvodom”, ispričali su mještani za Alo!.

Nakon razvoda sin se vratio u inozemstvo. Svoje dijete je ostavio na čuvanje baki, majci svog oca.

Potom su snaha i svekar, koji je imetak stekao u inozemstvu, kupili drugu kuću. Ona se nalazi tik do one u kojoj živi dječak čija majka se preudala za njegovog djeda. Prvi suprug rijetko dolazi u selo. Nekoliko dana godišnje. Ne posjećuje ni oca ni bivšu ženu. Planira sina, kada poraste, odvesti sa sobom, ali bivša supruga je protiv toga da joj sin iz prvog braka ode s ocem.

Povratak na Net.hr