TOTALNO LUDILO

‘GOLE CURE SAM NALAZILA U ORMARU’ Zaručnica Kralja Instagrama otkrila pikanterije iz njegovog osebujnog života

Tony Toutouni, (još jedan) samozvani kralj instagrama se zaručio, a njegova buduća supruga otkrila je kako joj je svakodnevno gledati njegove fotografije na kojima se po njemu ( u najboljem slučaju) vješaju polugole starlete.

SAMOZVANI MILIJARDER: Jedni ga mrze, drugi ga mrze, ali mnogi bi bili na njegovom mjestu

Vlasnik noćnih klubova, 43-godišnji Tony Toutouni, zabavlja svojih 1,5 milijuna fanova na Instagramu fotografijama svog luksuznog života – od brda novaca, skupocjenih jurilica, jahti i zrakoplova do svakodnevno novih ljepotica koje nerijetko nemaju ni bikini. I kombinacije svega navedenog.

My wing girl ! If you Double tap hard enough and u might push her off

A post shared by Tony Toutouni (@lunatic_living) on

No sada se ovaj plejboj zaručio za Julian Nicole, koja nije baš najsretnija njegovim stilom života, prenosi Daily Mail. Upoznali su se slučajno prije tri godine na benzinskoj postaji. Nicole kaže kako joj se ispočetka nije dopao ali je podlegla “njegovom šarmu i karizmi”.

Od tada su zajedno, iako su više puta prekidali. Nicole kaže kako su razularene zabave često stavljanje njihovu vezu na kušnju te kako se njena obitelj protivi braku. Ipak, ona vjeruje svom suprugu.

“Nalazila sam cure u svom ormaru’

“Znam da se većina žena ne bi mogla nositi sa situacijom ali ja sam razvila deblju kožu otkako sam s Tonyjem Budem ljubomorna, ali ono što bi uzrujalo običnu djevojku mene ne uzruja.

Puno sam tolerantnija sada. Često smo se svađali i prekidali jer bi mi prijatleji poslali suludu fotografiju s Tonyjevog snapchata ili bi došla kući i vidjela da se tri cure skrivaju u mom ormaru” kaže Nicole, dodajući kako ju “često trolaju feministkinje i govore mi da se sramim”

Hope ur #Thanksgiving is as good as mine

A post shared by Tony Toutouni (@lunatic_living) on

No fotografije ludih provoda samo su jedna strana Tonyja. Ja vidim onu drugu – negovo veliko srce i znam da će jednoga dana biti sjajan otac. Naučila sam vjerovati mu”

Tony, koji se obogatio kupujući i prodajući noćne klubove u Hollywoodu kaže kako je spreman skrasiti see:

“Uvijek sam bio okružen mnogim lijepim ženama. Cure vole visiti oko mene i mogu otići gdje god poželim. No Juliann me usrećuje i spreman sam obvezati se”

Having fun in Hawaii with @juliann_nicole1 !

A post shared by Tony Toutouni (@lunatic_living) on

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr