NOĆNA MORA

FRIZERKA JOJ JE UNIŠTILA KOSU – PRIJE SAMOG VJENČANJA: Mladenka sad povlači potez koji bi ovu mogao jako skupo stajati

Prilikom ugradnje ekstenzija korišteno je pogrešno ljepilo i popravka više nije bilo; morala se ošišati

Za svoj se veliki dan pripremala mjesecima, a onda joj je jedan od planova pao u vodu kada joj je neiskusna frizerka prije vjenčanja uništila kosu. Mladenka je sada prisiljena uložiti više od 1000 funti u periku, ne bi li izgledala barem donekle onako kako je zamišljala. Ali, skovala je plan kako da prođe besplatno…

Djevojka se potpuno slomila shvativši da neće moći imati duge lokne na svojemu vjenčanju jer se, zbog nezgode svoje rođakinje, koja je tek završavala obuku za frizerku, morala ošišati na kratko. Naime, nakon što je izrazila želju za ekstenzijama koje se samo zakvače za kosu, rođakinja joj je savjetovala da se ipak odluči za prave ekstenzije jer će ih tako moći nositi i na medeni mjesec.

Budući da ju je taj izlet mogao stajati više od 1100 funti u lokalnom salonu, njezina je rođakinja na internetu pronašla znatno jeftiniju soluciju kako bi mladenki uštedjela novac. Naručila je set ekstenzija za 458 funti, koje su, navodno, bile vrhunske kvalitete.

Sve je prošlo super, a onda – šok

Odmah nakon što joj je rođakinja ugradila ekstenzije sve se činilo super i mladenka je bila vrlo zadovoljna rezultatom. No, već sljedećega jutra započeo je horor. Pramenovi su joj se tijekom noći zapetljali, a onda, dok ih je pokušavala raščešljati, počeli su otpadati jedan po jedan.

MLADENKA IZ PAKLA TRAŽI DA JOJ DJEVERUŠA PLATI SVADBU OD 250.000 KUNA, PAZITE ZBOG ČEGA: ‘Sve je upropastila, stalno plačem’

Zabrinuta za svoju kosu, djevojka je otišla u lokalni salon, gdje su joj rekli da je prilikom ugradnje ekstenzija korišteno pogrešno ljepilo te da popravka nema. Morala se ošišati. U naletu bijesa zatražila je od rođakinje da joj plati skupocjenu periku jer joj kosa do vjenčanja neće uspjeti narasti, prenosi Mirror.

Treba li rođakinja kupiti periku?

Pobunjena rođakinja na Redditu je napisala kako se ne smatra krivom za taj incident jer je tijekom ugradnje ekstenzija strogo slijedila upute i nije joj jasno što je pošlo po zlu. “Učinila sam to da bih joj pomogla, a ona sad očekuje da joj platim suludi novčani iznos za periku”, požalila se i zatražila savjet.

Ne iznenađuje činjenica da su joj baš svi rekli neka “kupi prokletu periku” jer je sve u potpunosti njezina krivnja. “Ne samo da si precijenila vlastite frizerske vještine, već si to curi napravila netom prije njezina vjenčanja, Isuse Kriste!”, komentirala je jedna zgrožena reditovka.

Povratak na Net.hr