ŽIVOTNA DRAMA

DRUGAČIJA OD OBITELJI: Pogledajte plavokosu curicu kako odudara! Nakon više od pola stoljeća doznala je istinu…

3. svibnja 1953. godine, u bolnici u istočnom Oregonu dvije su žene rodile kćeri. Jedna beba se zvala DeeAnn Angell, a druga Kay Rene Reed. Kada je sestra predala DeeAnn njezinoj majci Marjorie, majka je tvrdila kako to nije njezino dijete.

Osoblje bolnice u potpunosti je odbacilo mogućnost zamijene beba, a naposlijetku je i majka prihvatila tvrdnju da je to baš njezino dijete, piše Little Things.

DeeAnn i Kay Rene odrasle su u različitim gradovima u Oregonu. Budući da je bila jedina brineta u svojoj obitelji, Kay Rene se uvijek osjećala kao ‘crna ovca’. I DeeAnn se osjećala čudno u svojoj obitelji, ali nitko nikada nije posumnjao da su zamijenjene.

Jednog dana, nakon što je Marjorie preminula, brata Kay Rene nazvala je 86-godišnja žena koju je upoznao u staračkom domu. Starica je rekla kako poznaje obje obitelji generacijama i da su Kay Rene i DeeAnn zamijenjene u bolnici.

Potom su obje žene, nakon čitavih 56 godina, odlučile otkriti istinu i podvrgnule su se testiranju. Ispostavilo se da su doista bile zamijenjene u bolnici.

Povratak na Net.hr