ŠOKANTNO

ISPOVIJEST BALKANSKE KRALJICE ELITNE PROSTITUCIJE: ‘Radila sam skandalozne stvari, nezamislive drugim ljudima…’

Željka Rolović, poznatija i kao Madam Željka, više je puta uhićena zbog organiziranja elitne prostitucije u Crnoj Gori.

Prilikom posljednjeg uhićenja, policija je u njezinu mobitelu pronašla brojeve telefona i e-mailove najviših državnih dužnosnika i nekih od najbogatijih biznismena u regiji, prenosi portal radiosarajevo.ba njezinu šokantnu životnu ispovijest koju je ispričala za srpsko izdanje Newsweeka.

PARTY ZA EKIPU: Madam optužena za elitnu prostituciju organizirala party na kojem je biznismene zabavljala Soraja

Kad se tata vrati kući pijan…

“Imala sam deset godina kada je tata ubio majku i punicu, pa sebe. Tri metka u jednu, tri metka u drugu i jedan u sebe. Nekoliko mjeseci je to smišljao. Plakao je i dovodio bendove da mu pjevaju pjesmu ‘Jedan dan života'”, ispričala je 39-godišnja Madam Željka.

Majka ju je rodila kada je imala 16 godina, a njezinog brata godinu dana kasnije.

“Roditelji su se stalno svađali, pa mirili. Majka je radila kao čistačica u bolnici, a otac ju je jako volio. Ali, bio je bolesno ljubomoran, stalno je bio pijan i majku je to jako ljutilo. Kad bismo čuli glazbu, znali smo da se tata vraća kući mrtav pijan. Stalno je nosio neke dinare, zvao muzikaše da pjevaju u kući. On bi sjedio i pio za stolom, a dva-tri čovjeka pored stola bi svirala dok on ne bi zaspao. Kada bi zaspao, oni bi otišli”, prisjetila se mučnih epizoda iz djetinjstva.

‘Stavila sam joj govno pored glave dok je spavala’

Njezin je otac, kaže, bio nasilan i majku je ‘ponekad znao udariti’.

“Jednom je automomobilom razvalio dio bolnice gdje je majka radila jer ju je tražio, a zbog tog je incidenta završio u zatvoru”, kazala je.

Nju i brata roditelji su zanemarivali, pa su neprestano boravili na ulici. Kada joj je bilo osam, a njezinom bratu sedam godina, završili su u Domu za nezbrinutu djecu u Bijeloj kod Herceg Novog.

No, tamo se brzo snašla. Ispričala je kako je krala tenisice, sendviče, hranu, viski i rakiju za oca, a sudjelovala je i u tučnjavama.

Činila je, kaže, brojne druge skandalozne stvari, nezamislive njezinim vršnjacima.

“Jednoj maloj sam stavila govno pored glave dok je spavala. Ta mala me mrzila… Joj, što smo sve radili”, ispričala je Željka koja je iz doma pobjegla kada joj je bilo 14 godina.

SLAVOM SI TEK PODIŽU CIJENU: Starlete se prostituiraju i za 5000 eura na noć

Dva dana skakala po mrtvom djedu

Još jedna šokantana epizoda iz njezina djetinjstva svjedoči koliko su roditelji zanemarivali nju i brata.

Kada joj je bilo pet godina, dva dana je provela u kući s mrtvim djedom. Djed je, kaže, umro od alkohola, a ona i brat nisu shvatili da leži mrtav u krevetu.

“Jedan dan nije ustao iz kreveta. Brat i ja smo mislili da je zaspao. Dva dana smo skakali po njemu i vikali ‘Djede, probudi se!’. Tek kada su stric i strina došli po nas, shvatili smo da je mrtav”, ispričala je Madam Željka koju danas zovu i balkanskom kraljicom prostitucije.

MADAM ŽELJKA JE SPREMNA ZA REALITY: U srpskoj Farmi planira raskrinkati Staniju

Povratak na Net.hr