ZAPLET ZA ZAPLETOM

ŽIVOTNA PRIČA OVE DJEVOJKE TOLIKO JE BIZARNA DA BI MOGLA POSTATI DOKUMENTARAC: S 18 godina saznala je da je cijeli njen život laž

Suluda životna priča TikTokerice postala je viralni hit, a nije ni čudo kada shvatite kroz što je sve prošla

Što biste napravili kada biste shvatili da je sve što sve znali o svom životu laž? Upravo je to doživjela ova djevojka koja je svoju bizarnu životnu priču prepričala na TikToku.

Jedna je korisnica pozvala ostale da joj kažu zašto bi trebali snimiti dokumentarac po njihovom životu, a odgovor @ayeshadav definitivno nije razočarao.

Na početku videa Ayesha je otkrila da je s 18 godina saznala da joj je “cijeli život laž” i da je zapravo posvojena, što joj je obitelj oduvijek tajila. Priča zatim postaje još čudnija.

NAJBRUTALNIJA OSVETA ZA PREVARU? Isprintala sve dečkove poruke s drugim djevojkama pa mu ‘preuredila’ spavaću sobu

“Moj tata je natjerao moju mamu i sestru da čuvaju tu tajnu. Saznala sam da moja mama nije žena koja me posvojila, već je to bila tatina bivša žena, koja mu je zapravo rođakinja. Kada su se razveli, htjela je ostati u kontaktu sa mnom, no moj otac to nije htio iz nekog razloga pa smo se preselili iz države na Maltu kako bismo pobjegli od socijalne službe”, objasnila je.

@ayeshadav

#stitch with @beckysouthworth there is literally SO much more to this but enjoy 🤣🤣🤣🤣

♬ Streets – Doja Cat

Iako je žena koja ju je posvojila očeva rođakinja, njene informacije nije mogla nigdje pronaći, čak i kada je ispitivala očevu rodbinu.

Nije pronašla usvojiteljicu ni biološkog oca

“Saznala sam da mi je tata lagao o cijelom svom djetinjstvu, poslu i svemu. Kada sam ga pitala za svoj rodni list, odbio mi ga je dati, baš kao i dokumente za posvajanje za koje je rekao da ih je uništio, što nije istina”, dodala je.

VIDEO KOJEG SU POGLEDALI MILIJUNI: Žena mu kupila srećku, a kad je vidio što njoj piše počeo je vrištati

Budući da joj cijela priča nije stala u jedan video, snimila je drugi. Objasnila je kako je kontaktirala socijalnu radnicu koja se dokopala njenih dokumenata te joj je pronašla biološku majku. Također je saznala da ne zna tko joj je biološki otac i da su tri moguća imena navedena u dokumentima. Dodala je da još uvijek nije uspjela pronaći svoju usvojiteljicu.

@ayeshadav

Reply to @zeeboygrindz part 2 :) will post more vids about everything if anyones even interested hahaaha #fyp

♬ original sound – aysh

Korisnici TikToka u komentarima nisu skrivali koliko ih je njezina životna priča šokirala.

“Neka netko zove Netflix, trebamo ovaj dokumentarac”, “Ovo zvuči jako surovo, žao mi je što si kroz sve to prošla”, “Trepni dvaput ako si Madeleine McCann”, “Je li itko pomislio da je oteta?”, “A mislila sam da je moja obitelj problematična”, pisali su.

Povratak na Net.hr