BOLESNO

ŽENI SU POD DEZINFICIJENS PODVALILI – LJEPILO: Incident ispred supermarketa; ‘Mogla sam cijelu noć provesti na Hitnoj!’

Navodno su se približavali kupcima, naizmjence im nudeći mlaz dezinficijensa iz neoznačene boce

Skupina tinejdžera u engleskome gradu Bradfordu navodno je nudila “dezinficijens za ruke” kupcima ispred supermarketa, dok su sporne bočice zapravo napunili – superljepilom. Sudjelujući u nekim staromodnim, ali potencijalno opasnim podvalama, djeca su zamalo nasamarila jednu ženu, ali ona je na vrijeme primijetila da nešto nije u redu.

Kada su prišli Kathy Smith, koja je kupovala u Morrison’su, klinci su joj ljubazno ponudili da si dezinficira ruke prije ulaska u trgovinu, ali ona je shvatila da nešto ne štima kada nisu mogli zadržati ozbiljan izraz lica.

VELIKI TEST DEZINFICIJENSA NA JAVNIM MJESTIMA: Evo što su našli u bocama po Splitu. Liječnici: ‘Ljudi dolaze sa živim ranama…’

Svi su se počeli smijati

Jedan od tinejdžera navodno ju je upitao želi li “besplatan mlaz gela za dezinfekciju ruku”, ali Kathy je vidjela da se pritom cerekao od uha do uha, nestrpljivo čekajući da mu ona ispruži svoju ruku. Tim je riječima žena opisala ovaj incident ispred supermarketa.

“Svi su se počeli smijati. Pitala sam ih što je u boci, a oni su rekli – dezinficijens. Pritom su se cijelo vrijeme kreveljili. Čula sam kako se jedan momak nasmijao i rekao: ‘Je*eno superljepilo!’ Svi su odšetali smijući se kada sam im rekla da ne želim dezinficirati ruke kod njih”, ispričala je Smith za Yorkshire Live.

ZNATE LI ŠTO PRSKATE PO RUKAMA? Novinari testirali uzorke dezinficijensa i zaprepastili se kad su otkrili što je u njima

shutterstock

Jesu li koga nasamarili?

Skupina tinejdžera stajala je u ponedjeljak navečer (18. siječnja) ispred Morrison’sa i navodno su se približavali kupcima, naizmjence im nudeći mlaz dezinficijensa iz neoznačene boce. Kathy je rekla da je gotovo prihvatila njihovu ponudu. Zastala je samo zato što se jedan od njih nasmijao.

“Pa mogla sam cijelu noć provesti na Hitnoj”, izjavila je, sjetivši se što se moglo dogoditi da je tinejdžerima kojim slučajem ispružila ruku. Glasnogovornik policije Zapadnoga Yorkshirea rekao je za LADbible da nisu zaprimili nikakve izvještaje o incidentu.

Povratak na Net.hr