BIZARNA PRIČA

ŽENA POSTALA HIT KAD JE OBJASNILA KAKO JE OSTALA TRUDNA: ‘Ležala sam na trbuhu kada sam osjetila da mi vjetar ulazi u vaginu…’

Trbuh joj je navodno počeo rasti 15 minuta nakon misterioznog naleta vjetra, a zbog boli je zamolila rođakinju da je odveze u bolnicu

Indonezijska policija istražuje neobični slučaj 25-godišnje žene koja tvrdi da je rodila dijete sat vremena nakon što je zatrudnjela od – naleta vjetra, piše Oddity Central.

Siti Jainah postala je predmet sprdnje u Indoneziji zbog svojih tvrdnji. Prema tamošnjim medijima, 25-godišnja žena opuštala se kod kuće kada je osjetila da joj je vjetar ušao u tijelo. Nekoliko minuta kasnije osjetila je trudove.

“Nakon molitve ležala sam na trbuhu kada sam osjetila da mi vjetar ulazi u vaginu. Nekoliko trenutaka kasnije, trbuh mi je počeo rasti i onda se vratio na normalno stanje. Onda je ponovno narastao”, rekla je Siti.

OVOJ ŽENI DOGODIO SE NEVJEROJATNO RIJEDAK FENOMEN: ‘Zatrudnjela sam dok sam već bila tri tjedna trudna’

Trbuh joj je navodno počeo rasti 15 minuta nakon misterioznog naleta vjetra, a kada je počela osjećati bol, shvatila je da nešto nije u redu. Zamolila je rođakinju da ju odveze u obližnju bolnicu, gdje su joj liječnici rekli da je trudna i da će svaki čas roditi.

“Bila sam šokirana”, priznala je Siti.

Njezino bizarno objašnjenje o trudnoći proširilo se Indonezijom brzinom munje pa su majku i bebu po povratku iz rodilišta dočekali mještani. Policija je također posjetila 25-godišnjakinju kako bi ju ispitala o trudnoći.

VIDEO KOJEG SU POGLEDALI MILIJUNI: Žena mu kupila srećku, a kad je vidio što njoj piše počeo je vrištati

Iako iz medicinske perspektive trudnoća uz pomoć vjetra nije moguća, voditeljica zdravstvenog centra Cidaun nije optužila mladu majku za laganje. Umjesto toga rekla je da se najvjerojatnije radi o tzv. nevidljivoj trudnoći kada majke ne znaju da su u drugom stanju sve dok ne dobiju trudove.

Povratak na Net.hr