'SPAVAĆA SOBA NAM SE TRESE' / Žena noćima ne spava zbog glasnog seksa svojih susjeda: 'Ona toliko jako vrišti da probudi svoju bebu koja onda - isto vrišti'

Image
Foto: Shutterstock / Ilustracija

Neispavana žena tražila je savjet od drugih majki jer ne zna kako se više nositi s bukom koja dolazi iz susjednog stana

24.9.2021.
20:04
Shutterstock / Ilustracija
Play logo

Roditelji male djece znaju koliko je dragocjena svaka minuta sna, no jedna majka otkrila je da ona i suprug noćima nisu spavali zbog glasnog seksa njihovih susjeda, prenosi The Sun.

Frustrirana žena je u objavi na Mumsnetu otkrila kako su se ona, muž i djeca prije nekoliko mjeseci uselili u sjajnu dvojnu kuću. Pokraj njih živi par s troje male djece, uključujući bebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošli tjedan naši prvi susjedi su se tako glasno seksali da su se ormari u našoj spavaćoj sobi tresli. Ona vrišti, što probudi njezinu bebu, koja potom isto počne vrištati", objasnila je žena.

"Sinoć su se ponovno seksali i vrištali dok se beba nije probudila. Uspavali su dijete, onda su se ponovno seksali pa se beba ponovno probudila vrišteći. Umorni smo. I prije smo imali glasne susjede pa smo se nadali drugačijoj situaciji u ovoj kući. Dođe mi da im ostavim poruku u sandučiću, ali moj dragi suprug ne želi da to učinim", dodala je.

Kreativne majke nisu razočarale s prijedlozima

Upitala je druge majke za savjet, a one su imale štošta za reći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Počni i ti vrištati tijekom seksa, pretvori sve u natjecanje", "Ja sam napisala pristojnu anonimnu poruku nakon mjeseci glasnog seksa u stanu pokraj našeg. Više ih nikad nisam čula", "Ubaci im u sandučić letke tvrtki koje se bave zvučnom izolacijom", "Čekaj dok ne završe i počni glasno pljeskati i vikati: 'Hoćemo još'", predložile su neispavanoj mami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo