ŽENA JE NAPALA ZBOG BIKINIJA NA PLAŽI: ‘Rekla mi je da joj smetam pa sam otišla. A onda sam vidjela da je ona došla u – tangicama’

Mlada majka je prigovorila posjetiteljici plaže da ne želi vidjeti njenu ‘guzu i intimne dijelove’

Amerikanka Savannah Sims nedavno je doživjela neugodno iskustvo na plaži na Havajima. Na TikToku je opisala kako ju je zbog “neprimjerenog” kupaćeg kostima napala mlada majka nakon čega je dobila stotine poruka podrške.

“Upravo sam doživjela najneugodnije iskustvo. Legla sam na plažu na mjesto malo dalje od ceste. Ubrzo je blizu mene sjela jedna obitelj. Majka je počela raspravljati s partnerom. Čula sam je kako govori: ‘Ne, ne mogu ovo trpjeti, to nije u redu’. Pogledala sam je i gledala me pa sam pitala u čemu je problem. Rekla mi je da ne želi gledati moju guzu i intimne dijelove u tom bikiniju. Ležala sam na leđima tako da mi nije ni mogla vidjeti guzu”, ispričala je djevojka.

Zatim je pokazala kupaći kostim. “Prilično normalno izgleda, zar ne? A ta majka kaže da se to stalno događa i da nije došla tu gledati moje tijelo. Pitala sam je u čemu je problem i što trebam pokriti budući da je bila s djetetom i pokušavala sam imati poštovanja. Rekla mi je da želi da odem, smetala sam joj. Ustala sam i otišla. Uništila mi je dan”, dodala je Savannah.

@savysimsyo

🙄 Ik tourists can be a lot when you live in a #hawaii , but keep in mind that the world isn’t yours, it’s to be shared #sharing #fyp #respect #love

♬ original sound – Savannah Sims

Licemjerje ili nešto drugo?

No, zatim je uslijedio nevjerojatni prevrat.

Naime, ispostavilo se da je žena koja je prigovarala nosila tangice.

“Meni je to u redu, nosim i ja takav kupaći, ali zašto mi je onda prigovarala? Ili je licemjerka ili joj je nešto drugo zasmetalo”, zaključila je Savannah.

@savysimsyo

Seriously though, plot twist 😂 Girl needs more #bobmarley in her life #onelove #hypocrite #islandvibes #fyp

♬ original sound – Savannah Sims

Komentatori su joj pružili podršku i poručili da je trebala ostati iz inata.

“Trebala si ostati jer ona ne kontrolira tko može biti na plaži”, “Ako ne želi da joj muž ili dijete gledaju kožu, trebala je ostati doma”, “Kupaći ti je predivan i odlično ti stoji”, “Zvuči kao da je nesigurna. To je njen problem, a ne tvoj”, pisali su korisnici TikToka.

Povratak na Net.hr