TO SE MORA PRIJAVITI

ŽENA BIJESNA NAKON ONOG ŠTO JE VIDJELA U DUĆANU: ‘Zbog ovakvih ljudi mi plaćamo višu cijenu za lošija jaja…’

Sasvim je u redu da kupac otvori kutiju s jajima kako bi provjerio je li koje razbijeno, ali na ovakav način probirati jaja i vraćati na policu – neprihvatljivo

Jedna žena, koja je nedavno kupovala u poznatome supermarketu Aldiju, na Facebooku je ispričala što je na svoje oči vidjela u toj trgovini. Prema njezinim riječima, druga je žena na odjelu s jajima prebacivala jaja iz jedne u drugu kutiju, koje su se razlikovale u cijeni.

Prijavila ju je osoblju

Ljutita autorica objave istaknula je kako je o svemu obavijestila osoblje dućana. Kaže da je bila u lokalnome Aldiju negdje u Australiji kada je otišla po jaja. Ispred nje je stajala ta žena, koja si je fino otvorila nekoliko kutija s jajima i na koncu si odabrala samo ona koja je htjela, dok je ostala vratila natrag na policu.

TRPANJE STVARI U VREĆICE NA BLAGAJNI NE MORA BITI STRESNO; Kupac otkrio fora trik i postao viralan: ‘Cijeli život to radimo krivo’

Ona napominje da je sasvim u redu da kupac otvori kutiju s jajima kako bi provjerio je li koje razbijeno, ali na ovakav način probirati jaja i vraćati na policu za nju je neprihvatljivo, osobito sada dok traje pandemija.

Nije fer prema drugima

“Najveći je problem u tome što je zamijenila jaja od koka koje žive u kavezu s onima iz slobodnoga uzgoja”, napisala je korisnica Facebooka u grupi “Aldi Mums”. Dakako, slobodni uzgoj kokoši smatra se humanijim pa su često i ta jaja nešto skuplja od onih iz kaveza.

Drugim riječima, prozvana žena željela je kupiti jaja iz slobodnog uzgoja, ali nije htjela platiti višu cijenu te ih je jednostavno zamijenila. I drugi korisnici složili su se kako taj čin nepoznate gospođe nije fer prema drugim kupcima koji će platiti više, a dobiti manje kvalitetna jaja.

Povratak na Net.hr