Znate li što znače vaši snovi o sportu?

Sanjarica ili tumač snova pomaže u objašnjavanju podsvjesnih poruka koje nam šalje naš um dok, naizgled, mirno spavamo. U doba velikih sportskih natjecanja nije rijetkost da snovi imaju veze sa sportom, pa da vidimo koje je zapravo značenje takvih snova.

Ako sanjate da se bavite nekim sportom ili igrate neku sportsku igru, to zapravo znači da se trenutno trebate baviti učenjem nekih pravila i korištenjem svog talenta za dostizanje ciljeva koje ste zadali.

Kad se radi o nekom momčadskom sportu, podsvijest vam naglašava važnost suradnje, harmonije i timskog rada.

Ako sanjate da gledate sportsko natjecanje, zapravo se trenutno nalazite u konfliktu između dva pogleda na neku stvar, pa trebate protumačiti što vam zapravo znači koja momčad kako biste potpuno objasnili san.

Kad sanjate da gledate ili igrate nogomet to znači da vam slijedi veliko zadovoljstvo na poslu i da ćete ispuniti svoje ciljeve.

San o hodanju ili stajanju na nogometnom terenu označava natjecanje i pokazivanje svoje važnosti, no potpuno isključuje suradnju.

San o treniranju nekog sporta kojim se inače u životu bavite, rekreativno ili profesionalno, ukazuje na vašu posvećenost i usredotočenost na vlastite talente koje želite razviti i pokazati. No, ako u snu trenirate sport kojim se inače nikad ne bavite, to znači da ste spremni stvarno odrasti i početi preuzimati odgovornost za sve što radite.

http://metro-portal.hr/sanjarica-tumacenje-snova-o-sportu/85667

Povratak na Net.hr