HAMBURGERI IM BILI NAJDRAŽI

ZGADILI SE SAMI SEBI: Tek kad su vidjeli koliko su bili ružni na vlastitoj svadbi, odlučili smršavjeti

Noel i Leisa Hoey su obožavali jesti hamburgere. Slatka i gazirana pića, grickalice svih vrsta, hrana iz brzih restorana, sve je to bio uobičajeni dio njihovih života, do dana kada su se vjenčali. Sretni i debeli, uživali su u svadbenom danu, pozirajući unajmljenom fotografu. Međutim, kada im je uručen album sa slikama, šokirali su se. Tek kada su pregledali sve snimke sa svadbe, shvatili su koliko su debeli i odlučili nešto poduzeti.

Zgadili su se sami sebi i zakleli kako će napraviti sve da skinu višak kilograma. Noel i Leisa su bili toliko debeli da nisu mogli sjediti jedno pored drugog u kinu ili zrakoplovu, a zajednički su krevet slomili četiri puta.

Ono što ime je trebao biti dragi potsjetnik na najvažniji dan u njihovom životu, postao je bolan podsjetnik da su pretili. Noel se prvi primio posla. Smršavio je čak 101 kilogram, koliko teži beba nilskog konja!

U stopu ga je pratila supruga. Ona je, pak, toliko smršavila da je pala za 6 konfekcijskih brojeva.

“Kada sam vidjela fotografije s našeg vjenčanja, zgrozila sam se nad nama. Od prvog trenutka kada sam ih ugledala sam znala kako to neće biti drage uspomene. Bila sam jako razočarana”, rekla je Leisa za The Mirror.

Par priznaje kako su čitav život bili pravi ovisnici o brzoj prehrani, a nakon što su dobili djecu, njih četvoro,  AJ, 11, Tyreece, 8, i blizance Maddison i Torey, stare samo dvije godine, kile su se samo nastavile taložiti.

Stvari su toliko izmakle kontroli da su liječnici Leisi savjetovali da ide na operaciju smanjenja želuca, ali budući je zatrudjnjela i nosila blizance, ta je operacija odgođena.

“Itekako smo bili svjesni da su stvari izmaknule kontroli. Noću nismo spavali, ne zbog djece, već zbog zvuka pucketanja kreveta koji se slamao pod našom težinom”, rekao je Noel.

Jedne je noćio došao kući nakon odrađene noćne smjene, bacio se na krevet i on je puknuo. Nakon toga tri puta su slomili krevet, pa su konačno odlustali od toga da spavaju u njemu i na pod spavaće sobe postavili madrac.

Kada je Noel konačno zaprosio Leisu, trebalo je naći dovoljno veliku vjenčanicu. “Nazvala sam sve trgovine s vjenčanicama u gradu, ali samo jedna je imala haljine moje veličine. U svemu što sam probala izgledala sam kao da sam na sebe navukla šator, tako da odabir vjenčanice i nije bilo neko magično iskustvo kakvom sam se nadala”, priznala je Leisa.

Od odlaska na putovanje, medeni mjesec, su odustali jer nisu željeli platiti 4 sjedala u zrakoplovu. Sve to nije ih toliko pogodilo, koliko album s vjenčanja.

“Kada su fotografije konačno bile gotovoe, pregledao sam ih i potpuno potonuo. Nisam ih želio pokazati Leisi jer sam znao da će ih i ona mrziti, baš kao i ja. Na fotografijama smo izgledali ogromno. Zato sam ih potrgao i bacio u smeće”, kaže Noel koji je ipak priznao svojoj ženi gdje su fotke završile.

Nakon što ih je pomno pregledala, Liesa je upisala program intenzivnog mršavljenja, a pridružio joj se i Noel.

Nije prošlo puno vremena i malene promjene na njihovim su se tijelima već počele uočavati.

“Naša je stara odjeća počela visiti na nama. Kako smo gubili na težini, tako smo sve češće odlazili u kupovinu nove odjeće. Naša su se tijela znatno izmijenila”, kaže Leisa.

Noel je izgubio 101 kilogram, a Leisa 50.

“Noel izgleda znatno mlađe sada”, kaže Leisa o svojem 35-godišnjem suprugu.

“Leisa sada konačno može odabrati haljinu o kojoj je sanjala”, kaže o svojoj 33-godišnjoj supruzi Noel.

“Oboje smo danas sretni ljudi”, zaključuje par.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr