PA DOKLE VIŠE?!

ŽENE, ZAR STE SIŠLE S UMA? Trend hlađenja kroz vaginu postao još užasniji, liječnike izbezumio najnoviji slučaj

Već smo izvještavali o pokušajima žena da se ohlade umetanjem kockica leda u vaginu, no stvar je upravo postala još luđa

Kad vam je vruće, spremni ste na sve kako biste se rashladili. No, bizarna praksa koja ovoga ljeta trese internet više nije ni smiješna, već polako počinje zabrinjavati. Naime, žene u posljednje vrijeme dolaze na suludu ideju guranja kojekakvih namirnica i predmeta u vaginu.

PA ŠTO JOŠ NEĆE GURATI U VAGINU?! Parovi se razigrali u krevetu, liječnica upozorava – ‘Opasno je!’

Još gore od kockica leda

Zbog svega su se na noge podigli liječnici, koji upozoravaju kako stavljanje stranih tijela u vaginu može biti opasno, ali čini se da njihove riječi ne dopiru do javnosti. Već smo izvještavali o pokušajima žena da se ohlade umetanjem kockica leda u vaginu, no stvar je upravo postala još luđa.

“Vagina se sastoji od vrlo osjetljive kože, zbog čega naizgled nevine stvari, koje na drugim dijelovima tijela ne ostavljaju posljedice, na njoj mogu uzrokovati iritacije, infekcije i oštećenja”, rekla je dr. Sarah Welsh, suosnivačica poznatog brenda kondoma HANX, za portal Metro.

INTIMNI GRIJESI KOJI VAGINI ČINE ZLO: Od ispiranja do češanja – bizarni pokušaji žena da ‘dolje’ izgledaju savršeno

Sladoled?! Ozbiljno?

Dodala je da su najzad zabilježeni slučajevi guranja sladoleda na štapiću u vaginu, što je više nego suludo jer se led može zalijepiti za stijenke ženskoga spolnog organa i zadati ozbiljne traume i oštećenja. Ali, to nije sve; šećer u sladoledu može narušiti prirodan pH vagine, a zamislite tek štetu koja može nastati ako sladoled na štapiću pukne u vašem tijelu.

Ginekologinja Shree Datta upozorava da izbjegavate doticaj bilo kakvih stranih objekata s intimnim dijelovima kako biste smanjili rizik od infekcija. S vrućinom se možete izboriti na zaista mnogo drugih načina. Ova liječnica savjetuje nošenje prozračnog donjeg rublja, tuširanje mlakom vodom te pojačano pijenje tekućine.

Povratak na Net.hr