REZULTATI ANKETE

VEGANI SU MAJSTORI ZAVOĐENJA: Seksaju se duplo više od ‘mesojeda’, maštovitiji su i darežljiviji u krevetu

Prošlogodišnji eksperiment pokazao je da su vegani izdržljiviji ljubavnici te da je samo jedan bezmesni obrok poboljšao njihove performanse u spavaćoj sobi

Prema anketi stranice za upoznavanje IllicitEncounters vegani su nezasitni u krevetu i imaju spolne odnose četiri puta tjedno. S druge strane, ‘mesojedi’ se seksaju dva puta u istom vremenskom razdoblju seksaju. U anketi je ispitano 500 vegana i 500 ‘mesojeda’.

NUTRICIONISTI OBJASNILI ŠTO SE DOGAĐA U TIJELU KAD POSTANETE VEGAN: Najprije se javlja kriza zbog nedostatka mesa, a onda…

Prema rezultatima, 84 posto vegana zadovoljno je svojim seksualnim životom, u usporedbi sa samo 59 posto ‘mesojeda’. Nadalje, 92 posto vegana smatra svoj ljubavni život sjajnim i 58 posto njih uvijek ima energije za seks. S druge strane, 79 posto ljubitelja mesa misli da je njihov ljubavni život sjajan, a 35 posto uvijek ih je raspoloženo za seks.

Istraživanje je pokazalo i da su dvije trećine vegana spremne za eksperimentiranje u spavaćoj sobi, dok je više od polovice ‘mesojeda’ priznalo da su manje pustolovni između plahti.

Uz to, samo 35 posto ljubitelja mesa opisalo se kao ‘davatelj’ u krevetu, u usporedbi s 58 posto vegana.

“Čini se kako su vegani majstori zavođenja. Nape statistike ne lažu, a vegani jedu hranu poznatu po svojim afrodizijačkim svojstvima, poput ginsenga i anisa”, rekla je Jessica Leoni, glasnogovornica tvrtke koja je provela anketu.

Istraživanja sa sličnim rezultatima

Rezultati prošlogodišnjeg medicinskog eksperimenta sugeriraju da su vegani izdržljiviji ljubavnici i da jedan bezmesni obrok može poboljšati performanse muškaraca u spavaćoj sobi.

U Netflixovom dokumentarcu ‘The Game Changer’ proveden je eksperiment kojim se mjerila potentnost trojice sportaša nakon različitih obroka. Jednu su noć dobili burrito s govedinom, drugu organsku piletinu ili svinjetinu, a treću burrito sa sojom i graškom. Nakon bezmesnog obroka seksualno uzbuđenje ispitanika trajalo je tri do četiri puta duže tijekom noći.

Neki od poznatih vegana su Pamela Anderson, Paul McCartney, Joaquin Phoenix, Ellie Goulding i Thandie Newton.

Povratak na Net.hr