ZLOČESTA MAŠA

VAŠA SU DJECA U OPASNOSTI ČAK I OD CRTIĆA KOJE GLEDAJU: Psiholozi napravili popis – ovo su oni koji najviše štete

Prema istraživanju ruskih psihologa, crtani film Maša i Medvjed prvi je na popisu crtanih filmova koji loše utječu na djecu.

U crtanom se filmu djevojčica Maša jako loše ponaša, a često voli napakostiti Medi. Takvo bi se ponašanje jako loše moglo odraziti na djecu koja taj crtić gledaju pa bi ona mogla pomisliti da je takvo ponašanje prihvatljivo i normalno, piše Slobodna Dalmacija.

Foto: Screenshot Youtube


HIT DJEČJA PREDSTAVA: ‘Maša i medvjed’ dolaze u Zagreb, karte su u prodaji

Drugo mjesto na popisu crtića koji su loši za djecu ‘osvojio’ je američki ‘Monster High‘, i to zbog lošeg vokabulara likova iz filma, što bi, prema mišljenju psihologa, moglo pokvariti djecu.

S tim da na popisu crtića koji su za djecu loši stoji i ‘Spužba Bob Skockani’, vjerojatno bi se složio i svećenik iz Novog Vinodolskog koji ga je nedavno kritizirao. Psiholozi smatraju da je Spužva Bob previše sebičan i kritičan prema drugima pa su mu dodijelili treće mjesto na ovom popisu.

‘SPUŽVA BOB – HEROJ, A NE BLUDNIK’: Stožer za obranu lika iz crtića ustao protiv župnika iz Novog Vinodolskog

‘DJECA KOJA GLEDAJU SPUŽVU BOBA ŠTUJU BLUD’: Svećenik iz Primorja vodi sveti rat protiv crtića, joge…

Začuđujuće, na četvrtom se mjestu crtanih filmova koji loše utječu na djecu našao klasik ‘Tom i Jerry‘, i to zbog ‘nedoličnog ponašanja mačke i miša’.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr