ZBOG PIJANOG VOZAČA

USPJEŠNA MANEKENKA (20) TEŠKO OZLIJEĐENA U NESREĆI: Paralizirana od vrata naniže, nikad više neće samostalno disati

Trima glamuroznim Ukrajinkama, uključujući modela s nadimkom Bambi, život se potpuno promijenio nakon užasne prometne nesreće u Los Angelesu.

Zvijezda Catwalka Elizaveta Kuzmenko (20) ostala je paralizirana od vrata naniže, a postoji mogućnost i da nikad više neće moći samostalno disati.

Liz Kuzmenko

Stilistica Inga Shevchenko, fotografkinja Natalia Kordan i producent Eugen Efuni također su pretrpjeli ozbiljne ozljede nakon kojih više nikad neće biti isti, u automobilskoj nesreći u novogodišnjoj noći, kada se u njihovo vozilo Ubera zaletio pijani vozač Mercedesa.

Inga Shevchenko

SJEĆATE LI GA SE? Slavni glumac napustio je Hollywood 1997. na vrhuncu karijere, a razlog je veoma tužna životna priča

Kuzmenkovoj, koja je bila poznata pod nadimkom Bambi zbog svoje vitke figure, operirali su ozlijeđenu jetru, a slomljena joj je i gornja čeljust. Natalia Kordan pretrpjela je veliko oštećenje glave i oka uz ozljede kralježnice i slomljena rebra. Ima slomljen kuk i trbušne rane.

Natalia Kodran

Inga Shevchenko je pretrpjela cerebralno krvarenje, a njezina majka Galina rekla je: “Ona ne razumije ni gdje se nalazi.” Producent Efuni još je u komi, izvještava Daily Mail.

Liz Kuzmenko

Iako svi imaju zdravstveno osiguranje, bolnički su troškovi znatno veći od toga pa njihovi prijatelji očajnički traže novac za liječenje na stranici Gofundme, gdje stoji objašnjenje: “Tri prekrasne djevojke Natasha, Inga i Liz iz Ukrajine, uzele su Uber u Los Angelesu tijekom novogodišnje noći, kada se u njih zaletio pijani vozač. Kao posljedicu nesreće, sve su djevojke pretrpjele ozbiljne ozljede kojih je previše za nabrajanje, ali su dovoljno ozbiljne da su ih bacile u komu. Sve tri su još uvijek u kritičnom stanju. Njihove obitelji pokušavaju dobiti vizu kako bi mogle doći k njima. Očajnički im je potrebna financijska pomoć za prijevoz, smještaj i medicinsku skrb djevojaka. Molimo vas, pomozite tim djevojkama i njihovim obiteljima da se zajedno okupe i izliječe.”

Liz Kuzmenko

Povratak na Net.hr