Svenamjenski smartfoni

U PRIVATNOSTI VLASTITOG DOMA: Kućni test za spermu YO omogućuje vam provjeru vlastite plodnosti

Koliko god da je pravljenje djece zabavno, nakon nekoliko mjeseci bezuspješnih pokušaja stvari lako mogu postati napete.

I dok je sjajan način za rješavanje te napetosti očito još seksa, mogli biste provjeriti koliko uspješno vaši mali plivači stvarno i plivaju, piše Fatherly.

PREHRANA ZA ZDRAVU SPERMU 10 namirnica koje ce poboljsati musku plodnost

Smartfon za sve

Kao za manje više sve ostalo ovih dana, kako biste to provjerili možete koristiti vlastiti smartfon s YO Sperm uređajem (i stvarno je samo upola čudno koliko zvuči).

Radi se o službeno odobrenoj aplikaciji za provjeru sjemena koji broji pokretljivost spermija. Koristite YO na isti način na koji bi dijabetičar koristio pametni mjerač glukoze.

Pribor dolazi s mini mikroskopom kojeg pričvrstite za smartfon, časicom za prikupljanje uzorka, 2 stakalca za testiranje, praškom za rastapanje i malom pipetom.

Potpuno anonimno testiranje

Sve što morate napraviti je prikupiti svoj uzorak i odgovoriti na par jednostavnih pitanja dok se vaš uzorak odmara 10 minuta. Zatim umetnete stakalce u mikroskop i to je to!

Preostaje vam da mirno sjednete i promatrate video vaših plivača u akciji. Kamera vašeg mobitela upravo se pretvorila u jaki mikroskop i za dvije ćete minute imati 97% točne rezultate testiranja, koji će biti 100% anonimni.

Povratak na Net.hr