Seksali ste se u snu s bivsim, kolegom, mrskom osobom? Evo sto to znaci

Jeste li se ikad pitali sto znaci onaj seksi san kojeg ste sinoc sanjali, a u kojem je glavni protagonist vas kolega kojeg ne mozete smisliti?! Nastavite citati kako biste dekodirali pet najcescih intimnih scenarija.

Strastveni snovi mogu nas ostaviti zbunjenima, a najcesce cemo se osjecati krivima, pogotovo ako smo u vezi. No strucnjaci napominju da ovakvi snovi ne bi trebali biti shvaceni kao izraz pozude, nego se vjeruje da se interpretacijom i razumijevanjem snova mozemo uhvatiti u kostac sa strahovima i zeljama.

Snovi nam cesto govore sto nam treba, a sto ne dobivamo tijekom budnih sati. Dekodirajuci ih, mogli biste postici puno vise zadovoljavajuc ljubavni zivot, a evo pet najcescih scenarija:

Bivsi

Snovi o bivsem mogu biti prilicno uznemiravajuci. No to ne znaci da niste normalni. Opustite se, jer tek je rijec o tome da vas mozak uzima mentalni predah. Bivsi mogu simbolizirati nesto sto povezujete uz njih. Primjerice, ako sanjate nekog tko vam se svidao u mladim danima, on bi mogao simbolizirati osjecaj slobode i nesputanosti koju ste osjecali u tom razdoblju zivota. Ako sanjate o bivsem koji je bio sladak i njezan, mozda ceznete za sigurnoscu, dok divlji bivsi moze predstavljati nedostatak spontanosti. No ako imate ucestale opsesivne snove o jednoj osobi, mozda ipak imate razlog za zabrinutost.

Poznata osoba koja vam se svida

Nije rijetkost sanjati seksi susret s poznatim glumcem, pogotovo medu zenama. To bi moglo znaciti da zelite da vam se ispuni neka zelja. Ako, recimo, sanjate o romanticnom pjevacu, mozda cekate da u vas zivot ude takva osoba ili da vam nedostaje romantika u sadasnjoj vezi. No to bi moglo znaciti i da zelite biti dio glamuroznog svijeta ciji je dio osoba koju ste sanjali.

Osoba koju mrzite

Zamislite da sanjate onog iritantnog kolegu koji na poslu ne postize nista osim sto vam dize zivce. Ovakvi snovi mogu nas izbaciti iz takta, no nemojte biti sokirani, jer to moze znaciti da bez obzira koliko je neka osoba uzasna na prvi pogled, ona ipak posjeduje neke kvalitete koje bi vam se mogle svidjeti. Isto tako, sanjanje o rodacima moze znaciti da zelite dublju povezanost s obitelji.

Isti spol

Nemojte se prepasti ako sanjate kako ste u strastvenom klincu s osobom istog spola. To ne znaci da vam se odjednom promijenila seksualnost, nego bi moglo znaciti da zudite za vise razumijevanja u svojoj vezi. Vjerojatno osjecate da vam je potrebno da partner bude njezniji i osjetljiviji prema vasim potrebama.

Stranac

Vodenje ljubavi s misterioznim neznancem predstavlja potrebu za vise misterije i zacina u vasem zivotu. Ovo je posebno otkrivajuce ako se vas seksualni zivot s partnerom prorijedio. Snovi o seksu u troje mogli bi, s druge strane, signalizirati zelju da napustite dosadnu romanticnu rutinu i vratite strast u vasu vezu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr